Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ove godine nema Rafe, ali tu je Novak": Kasper Rud se nasmejao kada je dobio pitanje o Đokoviću u finalu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Norvežanin je prošle godine igrao za titulu protiv Rafe, a ove godine je preko puta naš najbolji teniser

  • 0
Aleksandar Zverev - Kasper Rud Foto: Tanjug / AP

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u veliko finale Rolan Garosa, gde će se u nedelju sastati sa Kasperom Rudom u borbi za 23. Grend slem titulu od 15.00 časova.

Norvežanin je dominantno slavio protiv Aleksandera Zvereva u tri seta, tako da je jasno da Novaku neće biti nimalo lako. Kasper je na terenu rekao da nije očekivao na samom startu turnira da gura do kraja.

- Neverovatno, da budem iskren, trudio sam se da igram bez emocija, da odem što je dalje moguće na ovom turniru, da igram bez pritiska, to je meni imalo smisla. Večeras sam igrao fenomenalno od početka do kraja. Srećan sam što sam ponovo u finalu - rekao je Kasper Rud.

Razmišljao je o tome da igra korak po korak.

- Teško je reći to, ne mogu da kažem da sam razmišljao da bih mogao da se plasiram u finale. Razmišljao sam o običnim stvarima, da bih mogao da odbranim plasaman u finale. Uvek provodim dosta lepog vremena u Parizu, a nedelja će biti divan novi dan za mene.

Posebna podrška bila mu je otac Kristijan.

- Naravno da imam. Mislim da dugujem sve što imam njemu. Kada sam rekao da hoću da budem profesionalac, bukvalno me je od malih nogu podržavao. Moram da zahvalim i mami, da ih nema, ne bi ni mene bilo. Lepo je imati podršku od takvih ljudi.

A onda je stiglo i neizbežno pitanje o Đokoviću...

- Biće teško. Ove godine nema Rafe, ali tu je Novak. To su dva najteža tenisera protiv kojih možete da igrate. Pokušaću da uživam, da se smejem, znam da će biti teško. Daću sve što mogu od sebe, Novak ide na 23. titulu, a ja na prvu - nasmejao se Rud.

(Telegraf.rs)

Video: Novi trener Zvezde hoće meč protiv Đokovića: Bahar otkrio šta je tražio od Terzića da bi došao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA