Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvat uzeo dubl titulu na Rolan Garosu: Dodig uz to dobija nagradni ček na skoro 300.000 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa novčana nagrada za uspeh tenisera iz komšiluka

  • 0
Novak Đoković Visoko Foto: Marko Jovanović

Rutinski i bez gotovo ikakve borbe je hrvatski teniser Ivan Dodig u paru sa svojim kolegom Ostinom Krajičekom iz Sjedinjenih Američkih Država došao do dubl titule na Rolan Garosu! Jednostavno, može se reći da Sander Žil i Žoran Fligen nisu imali ama baš nikakve šanse - 2:0 (6:3, 6:1).

Samo četiri gema su uzeli rivali iz Belgije, koji su se krajnje iznenađujuće našli u borbi za titulu, pošto su u polufinalu savladali 12. nosioce Matvea Midelkupa i Andreasa Mijesa.

Meč je bio gotov za samo sat i 20 minuta, pa se ne može reći ni da je publika mogla u potpunosti da uživa. Gotovo da nikakvu borbu nisu pružili Belgijanci.

U prvom setu je viđen egal do rezultata 3:3, posle čega su Dodig i Krajiček napravili seriju od tri gema. U drugom je prvi gem pripao Žilu i Fligenu, a potom preostalih šest hrvatskom i američkom teniseru.

Oni su osvajanjem titule na Rolan Garosu stigli do novčane nagrade od 590.000 evra, odnosno po 295.000 evra pripašće svakom od pobednika.

(Telegraf.rs)

Video: Olga Danilović o ljubavi sa Janom Oblakom: Samo sam čekala...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA