Vreme čitanja: oko 1 min.

Rud i na konferenciji imao hvalospev o Novaku: "Drži sve rekorde, siguran sam da želi još"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dominirao je Đoković tokom čitavog meča, ne dozvolivši protivniku da zapreti ozbiljnije

  • 0
Novak Đoković, Rolan Garos, Kasper Rud Foto: Tanjug/AP

Istorija je ispisana. Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena.

Potvrdio je to Novak trijumfom protiv Kaspera Ruda u finalu Rolan Garosa sa 3:0 u setovima, čime je Srbin osvojio istorijsku 23. Grend slem titulu u karijeri.

Dominirao je Đoković tokom čitavog meča, ne dozvolivši protivniku da zapreti ozbiljnije. Već na terenu, po završetku meča imao je Rud samo reči hvale za Đokovića, što je nastavio i na konferenciji.

Norvežaninu su novinari izneli nestvaran podatak da je Novak pobedio na poslednjih 100 Grend slem mečeva u kojima je osvojio prvi set, a Rud je kroz osmeh odgovorio.

- Ne, nisam to znao. To je stvarno ludo. Kao što sam i rekao na terenu, on drži sve rekorde i sve statistike su zaista neverovatne. To govori koliko je on kompletan igrač. Može da pobedi bilo gde, sa bilo kojim lopticama da igramo. Uvek je spreman za izazov. I da, sada je verovatno najznačajniji rekord to što je osvojio 23 Grend slema. U muškoj konkurenciji, to je trenutno rekord. Ipak, siguran sam da će ciljati na još neki, a ako mene pitate na pravom je putu - rekao je Rud na konferenciji za medije posle meča.

(Telegraf.rs)

Video: Srđan i Dijana Đoković slave sa Srbima na ulicama Pariza: Zajedno skandiraju najboljem svih vremena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA