Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak nije zaboravio Kobija Brajanta dok je objašnjavao uspeh na Rolan Garosu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Setio se Đoković velikog košarkaškog asa u trenucima uspeha

  • 0
novak đoković, Kobi Brajant  Kobe Bryant Foto: Tanjug/AP

Postao je Novak Đoković najbolji teniser po svim mogućim parametrima nakon osvajanja Rolan Garosa i pobede protiv Kaspera Ruda u velikom finalu odigranom juče tokom dana u Parizu.

Više niko ne može ni da spori da je upravo on "GOAT" tenisa, pošto sada ima jednu Grend slem titulu više u odnosu na Rafaela Nadala. Sada stoji na koti od 23, što je magična brojka.

Zahvalio se Đoković mnogima prilikom uspeha, ali nije zaboravio jednu osobu, koja ga je inspirisala kroz karijeru i koja je za života bila njegov veliki prijatelj.

U pitanju je prerano poginuli as košarke, Kobi Brajant, kog se Novak setio prilikom intervjua za jednu televiziju posle titule na Rolan Garosu.

- Mamba mentalitet. Kobi Brajant. Znate da će se desiti pre nego što se to i zapravo desi. Verujem u tu moć, tako što projektujete svoje misli i realizujete budućnost. Lako je sada pričati, ali sam verovao da mogu da poguram granice. A granica nema, već gledam ka sledećem Grend slemu - naglasio je Đoković u intervjuu za jednu američku televiziju.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković je šampion Rolan Garosa i najbolji teniser ikada: Ovo su najboji momenti sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA