Vreme čitanja: oko 1 min.

Američka šampionka poručuje da je vreme da se Novaku ukaže poštovanje: Ja to nikad nisam videla, bez premca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osvojila je 18 Grend slemova u karijeri, ako se neko razume u tenis, onda je to ona, a ona kaže da preko 50 godina nije videla takvog šampiona kao što je Srbin

  • 4
Kris Evert Foto: Printscreen/Youtube

Legenda svetskog tenisa, Kris Evert, jasno i glasno poručuje da je vreme da se Novaku Đokoviću ukaže poštovanje koje je svakako odavno zaslužio.

Žena, koja je osvojila 18 Grend slem titula, je često prethodnih godina isticala koliko je nedovoljno cenjen srpski teniser i neverovatni uspesi koje je ostvario tokom karijere.

Sada, posle Novakove 23. Grend slem titule u karijeri, poručila je da ona u prethodnih pola veka nije videla ništa slično.

- Preko 50 godina, sam gledala i studirala svakog šampiona u tenisu. Nikada nisam videla ikog kao što je Novak Đoković. Kombinacija mentalne, fizičke i emotivne strane u svakom udarcu je bez premca. Vreme je da ovaj čovek dobije poštovanje - poručila je Evert na svom Tviter profilu.

(Telegraf.rs)

Video: Mats Vilander: Ako neko može da pobedi Nadala na Rolan Garosu onda je to Đoković!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA