≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivanišević odgovorio na pitanje Telegrafa da li mu je RG sa Novakom najveća titula u trenerskoj karijeri

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je napomenuo na nešto što je pričao još ranije, a to je da će Novak i Rafael Nadal prestići Rodžera Federera po Grend slem titulama

  • 1

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević na panelu UNIQA osiguranja odgovarao je na pitanja novinara, a od Telegrafa mu je stiglo da li mu je osvajanje Rolan Garosa sa Novakom najveći uspeh u trenerskoj karijeri.

- Možda jeste najveće jer je on oborio rekord, jer je postao jedini u istoriji koji je osvojio 23. Grend slema u muškom tenisu. Zbog svega što se događalo, nije bila ni neka suluda forma i pre nego što se došlo u Pariz. Uvek se pamti onaj prvi Grend slem, onaj koji sam osvojio sa Marinom Čilićem kao trener, ali i ovaj ću pamtiti i ovaj pamtiti do kraja života. Ne mogu odrediti koji mi je najdraži, drag mi je i onaj u Australiji posle svega što se dogodilo, pa ovaj, pa mi je drag bio Vimbldon koji je bio važan da se spase sezona i godina. Svaki mi je drag koji sam osvojio sa Novakom, i prvi i ovaj. Ovaj će se najviše pamtiti, jer je on prvi koji je oborio taj rekord. Ovaj je najpoznatiji, ali svi su mi dragi, svih šest imaju kod mene posebno mesto.

On je napomenuo na nešto što je pričao još ranije, a to je da će Novak i Rafael Nadal prestići Rodžera Federera po Grend slem titulama.

- I pre nego što sam postao njegov trener, pre jedno 6-7 godina, rekao sam da će Nadal i Novak prestići Rodžera. Obojica su to učinila. Fali mi Nadal, on je borac i ratnik, iskreno se nadam da će se vratiti za dobrobit tenisa. Ako se vrati, biće ponovo opasan. A, Novaku je samo nebo granica. Njegovo telo je fenomenalno, njegova glava je fenomenalna. Bilo bi lepo da osvoji kalendarski slem, za dve nedelje idemo na travu i ja se nadam da će biti novog Grend slema - kazao je Ivanišević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пеђа

    14. jun 2023 | 19:49

    Ноле за разлику од Надала није хтео зарад каријере и броја гренслемова да уништи своје здравље.Могао је у због одбијања вакцинације да заврши каријеру, али тада је изјавио да му је здравље ипак прече од резултата.А Надал је радио обрнуто често је полу здрав играо турнире због свога квалитета их добијао али погоршавало своје здравствено стање.Сада је већ на прагу да постане инвалид имао је две операције на нози.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA