≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Međedović u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos! Savladao poznatog Francuza i zakazao meč sa Krajinovićem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čeka nas okršaj tenisera iz Srbije u narednom krugu

  • 0
Hamad Međedović Foto: Tanjug / AP

Teniser iz Srbije, Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Rolan Garos, pošto je na otvaranju bio bolji od poznatog francuskog suparnika, Luke Puja u dva seta na terenu "Suzan Lenglen" - 2:0 (6:3, 7:5).

Imao je Međedović tu čast da danas igra pod zatvorenim krovom, jer je kiša ometala ostatak takmičara na Otvorenom prvenstvu Francuske. Hamad i Luka nisu imali te probleme, a u ovakvoj situaciji se bolje snašao naš teniser.

Meč je potrajao tačno sat i po vremena, tako da se može reći da se 134. teniser na planeti u ovom momentu nije mnogo ni namučio kako bi pronašao put do drugog kruga kvalifikacija.

Međedović koji je postavljen za 15. nosioca u kvalifikacijama je napravio brejk baš kada je to bilo potrebno u prvom setu, u sedmom gemu, a potom je to uspeo da učini još jednom i da zatvori ovaj set i ranije.

U drugom setu je Hamad već na 5:4 imao dve meč lopte na set Luke Puja, koji se potom ipak nije izvukao iz Međedovićevih kandži dva gema kasnije, kada je naš teniser stigao do tri uzastopne meč lopte i pobede.

Kao što smo naglasili, u drugom krugu nas čeka direktan okršaj Hamada i Filipa, a pobednik tog meča će igrati protiv pobednika okršaja Duje Ajduković - Antoan Eskofije / Žofroa Blankano, koji još nisu završili svoj meč zbog kiše.

(Telegraf.rs)

Video: Hamad Međedović se slikao sa svojim fanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA