Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkaraz govorio o Đokoviću: "Svi se zapitaju - Kako je to moguće?"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španac napominje da je Nole u stanju da uzme Grend slem čak i u situaciji kad mu ništa ne ide od ruke

  • 0
Novak Đoković i Karlos Alkaraz Foto: Tanjug / AP

Mučio se španski teniser Karlos Alkaraz u poslednje vreme sa formom i povredama, ali je poručio da će biti 100 odsto spreman za predstojeći Rolan Garos!

I ne samo on, već i ostali teniseri koji možda trenutno i nisu u najboljem stanju - među kojima su i Novak Đoković i Rafael Nadal.

- Janik se vraća iz povrede, i ja takođe. Đoković ne igra svoj najbolji tenis, ali sam prilično siguran da kada izađemo na teren Rolan Garosa, činiće se da se nismo povredili - rekao je Alkaraz i osvrnuos e na Novaka:

- On verovatno ne igra svoj najbolji tenis, ne osvaja turnire, ali može da igra Rolan Garos i da ga osvoji. Novak ima taj talenat, ne osvaja turnire godinu dana i onda dođu veliki trenuci, veliki turniri, gde on ume da pobedi i da pokaže svoj najbolji tenis. Svi se zapitaju: "Kako je to moguće?" Ali to je duh Novaka Đokovića i zato je jedan od najboljih u istoriji.

Dotakao se Alkaraz i svog sunarodika Nadala.

- Kao i Novak, verovatno i Rafa ne igra svoj najbolji tenis, ne oseća se dobro fizički, ali na Rolan Garosu mislim da ima šanse da igra sjajan tenis i da ostvari veliki rezultat. Godinama je pokazao da je u stanju da uradi to.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović: Nole i ja smo se dogovorili da u Parizu uzmemo to zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA