Vreme čitanja: oko 1 min.

Alana Subašić dobila vajld-kard za Rolan Garos kod devojčica: Evo ko se sve nalazi na spisku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovi teniseri i teniserke su završili na listi

  • 0
Rolan Garos, logo, opšta Foto: Matthieu Mirville / Zuma Press / Profimedia

Rolan Garos je za kraj objavio i ko je od tenisera i teniserki u kategoriji juniora dobio vajld-kard za predstojeći turnir koji počinje od nedelje u glavnom gradu Francuske.

Direktor Francuske teniske federacije, Žil Moerton je zajedno sa direktorkom turnira, Ameli Morezmo objavio da će kod devojaka između ostalog vajld-kard dobiti Alana Subašić iz Australije, koja ima poreklo sa ovih prostora.

Pored nje, Ofelija Bule iz Francuske je dobila vajld-kard za učešće u juniorskom delu turnira, zatim Elidža Inisan iz Francuske, Noani Vitorija Leme da Silva iz Brazila, Dafne Mpeši Perikar iz Francuske, Margo Fantala iz Francuske, kao i Alis Suli i Dun Veso iz iste zemlje.

Kada je reč o dečacima, na pisku se nalazi sedam Francuza i jedan Brazilac. Iz zemlje Galskih petlova dolaze: Feliks Balšo, Pjer-Antoan Fo, Danijel Žad, Moize Kuame, Lukas Mariono, Timeo Trufeli i Rafael Vaksman, dok je iz Brazila, Luis Avgusto Keroz Miguel.

Za kvalifikacije, kod devojčica su vajld-kardove dobijale isključivo Francuskinje - Lila Gras Bašur, Seda Baliskar, Masiva Bukira, Severin Depne, Viktoar Lansaman i Luna Zopas. Kod dečaka su to: Viktor Bareira-Bonzom, Leni Kuturije, Matis Domenek, Mikael Kauk, Ferdinand Live Novkirička i Evan Simon.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković trenirao u Košutnjaku posle povratka iz Rima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA