Vreme čitanja: oko 1 min.

Protiv koga Hamad može da igra na RG: Potencijalni protivnici Alkaraz i Kecmanović, a ovo su najbolje opcije!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od dobro pozicioniranih protivnika, potencijalni rivali su mu još Aleksandar Bublik, Frensis Tijafo, Sebiastijan Baez...

  • 1
Hamad Međedović Foto: Telegraf.rs

Hamad Međedović je bez izgubljenog seta uspeo da se domogne glavnog žreba Rolan Garosa, a tamo bi mogao da se susretne sa 17 potencijalnih protivnika koji su izvlačenjem dobili protivnika iz kvalifikacija.

Definitivno, najteže što bi moglo da mu dođe jeste Karlos Alkaraz, a veoma komplikovan zadatak bi mu bio i protiv Huberta Hurkača.

Od dobro pozicioniranih protivnika, potencijalni rivali su mu još Aleksandar Bublik, Frensis Tijafo, Sebiastijan Baez, Adrijan Manarino i Alehandro Davidovič Fokina.

Ono što verovatno niko iz Srbije ne bi voleo da vidi jeste da se Međedović sudari sa Miomirom Kecmanovićem već na startu Rolan Garosa, za šta postoji šansa.

Ostali potencijalni protivnici su još Kristofer O'Konel, Markos Điron (prošle godine baš na RG igrao protiv njega u prvom kolu), Flavio Koboli, Jan Lenard Štruf, Kei Nišikori, Maks Pursel, Džek Drejper, ali i nezgodni Alehandro Tabilo koji je izbacio Novaka Đokovića u Rimu, kao i Fabijan Marožan.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je ključni poen Dončića za pobedu Dalasa nad Minesotom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA