≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši polufinalista Vimbldona: Ne znam šta se dešava sa Đokovićem, ne bi me čudilo da ovo vidimo na RG"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanac smatra da bi Srbin rano mogao da ispane u Parizu

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Nekadašnji američki teniser Sem Kveri istakao je da neće biti iznenađen ukoliko Novak Đoković bude rano eliminisan na predstojećem Rolan Garosu!

Kveri, koji je svojevremeno igrao polufinale Vimbldona 2017. godine, gostovao je u jednom podkastu i poručio je da je bio šokiran partijama Srbina u Rimu.

Novak je u međuvremenu stigao do polufinala turnira u Ženevi, žreb za RG mu je dobar, ali Kveri je i dalje skeptičan.

- Ne znam šta se dešava sa Đokovićem. Gledao sam njegov meč protiv Tabila u Rimu. Izgledalo je kao da nije ni pokušao. Izgubio je 6:2 6:3. Nije bio mentalno u meču - rekao je Kveri u "Rennae Stubbs Tennis Podcastu" i dodao:

Sem Kveri Foto: AP/Tanjug

- U ovom trenutku on je zabrinut samo za Grend slemove, tako da mu verujem da će se psihički oporaviti i biti angažovan i spreman da ide na Otvoreno prvenstvo Francuske. Međutim, on nikada nije došao na Rolan Garos u poslednjih 15, 16 godina sa tako užasnim rezultatima. Tako da me takođe ne bi čudilo ako izgubi rano od, znate, igrača kao što je Tabilo.

Podsetimo, Đoković polufinale Ženeve igra u petak od 14 časova protiv Tomasa Mahača.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović: Nole i ja smo se dogovorili da u Parizu uzmemo to zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сл.Ђ.Бијелић

    24. maj 2024 | 10:45

    Сем Квери се “забринуо” за Новака у “Рене Стабс Тенис подкасту”?!... Дотичног није красио неки нарочито фер однос према Новаку још док је био играчки активан, а све због америчке опште умишљености у своју изузетност па, потом, последично, илузије да би, некако, “морали” и тенисери “Ујка Сема” бити бољи од Новака... Дакле, несумњиво је да су Семове трауме и комплексићи поприлично свежи па се лик латио пера или тастатура, свеједно... И то ни мање ни више већ код “чувене” Рене Стабс која се у свету објективних посматрача већ “прославила” својом, је л’ те, “објективношћу” када су у питању спортско-историјске компарације Новакових, Роџерових и Рафиних перформанса по тениским теренима широм света?!.... И шта нам то говори? То нам даје извесне сигнале да су се етаблирани “стручњаци” из такозване “златне милијарде” озбиљно уплашили да је наш соко једини фаворит да понесе пехар на “Филип Шатријеу” и ове године... А добрано их, већ, “боле” ова двадесет и четири освојена слема или три “Ролан Гароса”... Латили се људи неких “хибридних” дејстава не би ли га пореметили, а, у суштини, “пита се” само - Новаково здравље јер, ако је исто у добром стању, а форма у успону, сви знамо ко је фаворит и једнако као ми размишља девет десетина планете “упућених” у тениске ствари, изузев, наравно, вулгарно провидне, пропагандистичке Рене Стабс и њеног посебно “селектованог” за ову намену “саговорника” Сема Кверија... Рецимо само овако: нека буде здравља, коректних услова за фер тениско такмичење, без западњачких вулгарности па нека бољи победи. А под оваквим претпоставкама које сам навео, ја, већ, назирем лице победника... Еххх, горди атлантисти, горди атлантисти....

  • trener

    24. maj 2024 | 10:43

    Siner je izjavio da mu je Nole najlaksi protivnik i da zato uvek bira turnire na kojima mu je Nole prepreka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA