≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zverev: "Mogu da garantujem da Đoković ovo nije želeo u 1. kolu RG"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kao ni Alkaraz i Siner", poručio je Nemac

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Visok plasman na ATP listi teniserima uglavnom donosi lakše rivale na startu nekog Grend slem turnirima, ali Aleksander Zverev je jedan od onih koji nije imao sreće i svoje takmičenje na Rolan Garosu otvara protiv Rafaela Nadala!

Nemac je četvrti nosilac na RG, dok je Nadal iskoristio svoj zaštićeni renking kako bi se pojavio u Parizu. Međutim, to nije značilo da će biti povlašćen kada je u pitanju žreb i na istom je mogao da dobije najbolje igrače sveta - uključujući i Novaka Đokovića, Janika Sinera i Karlosa Alkaraza.

Ovoga puta sve se zalomilo na Zverevu koji je na konferenciji za medije pred turnir istakao da niko od pomenutih rivala nije želeo Španca na startu. Upitan da li bi žreb mogao nekako da se promeni, da se baš ovo ne dešava, Nemac je rekao novinaru:

- Da, ali kako ćeš to da uradiš? Ne znam kako, naravno. Mogu da vam garantujem da Novak nije želeo da igra sa Rafom u prvom kolu, Alkaraz nije želeo da igra sa njim, Jannik nije želeo da igra sa njim, ne želim ni ja da igram sa njim u prvom krugu, ali tako je - rekao je Zverev i dodao:

- Nadal? Hm... bio je povređen, nije igrao mnogo tenisa, njegov plasman je tamo gde jeste. Naravno, nije idealno, ali u isto vreme znate da ne možete ništa da uradite, a hm… svi su sada uzbuđeni zbog teške borbe i teškog prvog kola i mislim da je on uzbuđen i ja sam uzbuđen zbog toga.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović: Nole i ja smo se dogovorili da u Parizu uzmemo to zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radovan III

    25. maj 2024 | 08:28

    Mislim da Zverev dobija Nadala sa 3:1. U ovoj godini rafa zavrsava karijeru cini mi se i Novak. Daj Boze da do kraja godine uzme jos jedan-dva GS i medalju na OI. Voleo bih da Nole igra i sledece godine ali na zalost vreme cini svoje. Nole dolazi u istoriju kao najbolji svih vremena a rafa kao drugi a njihovi rekordi nikad nece biti oboren (bar u sledecih 50g)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA