Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadal opet šokirao svet: Ovo možda nije moj poslednji RG, igrao sam "Parcheesi" kad sam čuo da idem na Zvereva

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španac ponovo daje dvosmislene izjave

  • 2
Rafael Nadal Foto: Andrea Rosito / imago sportfotodienst / Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal odradio je jedan od dva treninga na terenima Rolan Garosa, da bi nedugo zatim održao konferenciju za medije pred meč protiv Aleksandera Zvereva u 1. kolu!

Tom prilikom rafa je rekao da nije baš ubeđen da će ovo biti njegov poslednji Rolan Garos, mada svi očekuju da ove godine završi karijeru.

- Odlična je opcija da će to biti moj poslednji Rolan Garos, ali ne mogu da kažem 100 odsto. Ne želim da zatvaram vrata sebi vrata ovde Ovo mesto je magičn. Da nisam imao trunke nade da ću igrati dobro, ne bih bio ovde.

Rafa je od ponedeljka trenirao sa različitim rivalima, od Sebastijana Korde, do Stena Vavrinke i Hogera Runea, a na pitanje da prokomentaripše svog prvog rivala na turniru rekao je:

- Igrao sam "Parcheesi" (igra slična Ne ljuti se, čoveče) i rekli su mi da igram protiv Zvereva. Nisam bio nosilac, mogao sam da očekujem to. Moraš to da prihvatiš. Ne znaš da li je to loša sreća. A to nije dobar žreb. Nemac dolazi psole osvajanja Rima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glück

    25. maj 2024 | 14:30

    On prati Novakovo stanje, i nada se da će Nole da nastavi sa lošim igrama, kako bi on imao šansu da ga prestigne u GS... Nole, vraćaj se bre u formu, ne dozvoli ovom da se približi, to im je želja, i pokušaće na sve načine to i da urade... zato im ne dozvoli.... dao si celog sebe za ove rekorde, nemoj da dozvoliš da to sad neko drugi veštačkim putem preuzme to od tebe!!!

  • eNL

    25. maj 2024 | 14:29

    ako Zverev pobedi Nadala, što su jako velike šanse ovaj put onda je Zverev majstor za Alkaraza , a posle je Medvedev majstor za Zvereva .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA