≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković odabrao novog trenera! Evo ko će biti uz njega na Rolan Garosu

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak će imati pomoć u Parizu

  • 3
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković počinje sledeće nedelje takmičenje na Rolan Garosu, a pre početka turnira, doneo je odluku o novom treneru. 

Naime, iako se mislilo da bi Nenad Zimonjić mogao da nastavi saradnju sa Novakom, to se nije dogodilo. Sa druge strane, Kurir prenosi da je svetski broj jedan odabrao novog trenera, a reč je o Borisu Bošnjakoviću, koji je bio jedan od glavnih ljudi u Novakovoj akademiji za rad sa najtalentovanijim igračima i dugogodišnji teniski trener, doputovao je u Pariz i priključiće se timu prvog reketa planete.

Da podsetimo, posle jučerašnjeg treninga sa Hamadom Međedovićem, Novak je na teren broj četiri izašao upravom sa Hamadovim rivalom u prvom kolu takmičenja u Parizu, Flaviom Kaboliem. Zanimljivo, sa Novakom nije bilo nikog od saradnika, već je srpski teniser sam došao kako bi se pripremio za početak turnira i duel prvog kola protiv Pjera-Ig Erbera iz Francuske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA