Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan teniser vidi Đokovića u samoj završnici: "Sebe ne bih stavio na spisak, ali zato Novaka..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kasper Rud koji je osvojio turnir u Ženevi podvukao je da je Đoković među glavnim favoritima

  • 0
Kasper Rud Foto: Tanjug/AP

Iza Kaspera Ruda je vrlo uspešna sedmica pred dolazak na Rolan Garos, pošto je sinoć u Ženevi u finalu uspeo da savlada Tomasa Mahača iz Češke i da na taj način stigne do trofeja.

On je danas prvi put stao pred medije u Parizu, gde je između ostalog dobio pitanje o eventualnim favoritima za trofej. Kaže da sebe ne bi stavio, ali je Novaka odmah uvrstio na spisak.

- Ne, ne bih stavio sebe na spisak, zato što ne želim da stavljam bilo kakav pritisak na sebe. Ali bih Novaka stavio definitivno. Nije veliko ali, mada zavisi kako se Karlos, Janik i Rafa osećaju, mislim da njih trojicu takođe treba pomenuti. Ako nemaju problema sa povredama, rekao bih da su ta četiri igrača glavni favoriti.

Dodaje da je jako teško bilo koga izostaviti, jer je Nadal imao ogromnih uspeha na pariskoj šljaci, dok su sa druge strane Janik Siner i Karlos Alkaraz među najboljima iz nove generacije.

- Teško je bilo koga tu izostaviti, jer znate da je Rafa ovde slavio 14 puta, a znate da su i Janik i Karlos najbolji iz mlađe generacije u poslednjih godinu ili dve. Tako da mislim da je to dobar spisak od četiri favorita.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković trenirao u Košutnjaku posle povratka iz Rima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA