≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković pričao o Zimonjiću, pa potvrdio da će Bošnjaković biti deo tima: "Došao je u Pariz, radiće..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prethodno je objavljeno da će Boris Bošnjaković biti novi Novakov trener, a o tome, ali i Nenadu Zimonjiću, govorio je na konferenciji

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP/Martial Trezzini/Keystone

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković odradio je trening pred početak Rolan Garosa, a potom je održao i konferenciju za medije, na kojoj se obratio uoči starta turnira.

Prethodno je objavljeno da će Boris Bošnjaković biti novi Novakov trener, a o tome, ali i Nenadu Zimonjiću, govorio je na konferenciji.

- Nisam potvrdio od rastanka sa Goranom da imam trenera za stalno. Nenad je tu da mi pomogne kao prijatelj i mentor koga smatram važnim u životu, koga znam dugi niz godina. Ovde će biti tim koji ste videli i dolazi Boris Bošnjaković, koji će biti deo tehničkog tima, koji je radio kao glavni trener u TC “Novak”. Mi sarađujemo više godina i on je danas došao u Pariz i biće sa mnom u ulozi trenera, radiće analizu protivnika. Posle ovog turnira nemam neki dalji plan, to je samo za ovo turnir - rekao je Novak.

Potom je upitan i za drhtanje ruke u Ženevi, na šta je kratko odgovorio.

- Ne bih to komentarisao, hvala ljudima kojima je stalo. Stvari koje su zdravstvene prirode zadržao bih za sebe - istakao je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković trenirao u Košutnjaku posle povratka iz Rima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA