≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đokovićev jasan odgovor: "Ako to nekada osetim, verovatno ću se oprostiti od tenisa u zadatom momentu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser opširno je na konferenciji razgovarao o motivaciji

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP/Jean-Francois Badias

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković održao je danas u Parizu svoju prvu konferenciju po dolasku na Rolan Garos na kojoj je između ostalog razgovarao i o neophodnoj motivaciji za nastupe na Rolan Garosu.

Jedno od pitanja srpskih novinara odnosilo se i na to koliko je Novak motivisan za nastup u Parizu i da li je spreman za predstojeće borbe, na šta je on imao sasvim jasan odgovor.

- Da li sam spreman za sve? Da nisam, ne bih bio ovde, to se podrazumeva. Ne dolazim na Grend slem, ako znam da nešto ne mogu. Ako se misli da ne mogu da ga osvojim, ne bih došao. Ako to nekada osetim, verovatno ću se oprostiti tog momenta od tenisa. Dok mogu da pobedim najbolje igrače, na nekim turnirima više, na nekima manje, ja sam i dalje prvi, to sigurno nešto znači - rekao je Đoković.

Šta to može da bude prelomna tačka, koja bi pogurala Đokovića ka samoj završnici?

- Ne može čovek da predvidi, jako dugo traje Grend slem, dve i po nedelje, treba koncentracije, strpljenja, i kada ne igraš, radiš sve da bi se oporavio, oseća se konstantna tenzija, jednostavno je tako. I u tom kontekstu prelomna tačka može da bude prvi meč, možda i poslednji.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović: Nole i ja smo se dogovorili da u Parizu uzmemo to zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA