≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bravo, Olga! Danilovićeva ekspresno počistila Italijanku za drugo kolo RG, dala joj tri gema

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna igra srpske teniserke

  • 3
Olga Danilović Foto: Tanjug/AP

Srpska teniserka, Olga Danilović uspela je da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa pošto je bez gotovo ikakvih većih poteškoća u dva seta večeras bila bolja od Martine Trevisan iz Italije - 2:0 (6:1, 6:2)!

Imala je kontrolu Danilovićeva od samog početka na ovom meču, forhend je sjajno služio i deluje da je svaki put u pravom trenutku uspevala da napravi brejk i pobegne svojoj rivalki.

Uprkos jako kasnom startu i uz dosta odlaganja, što zbog kiše, što zbog prethodnih mečeva, videli smo jednu jako svežu i ozbiljnu Olgu, koja obećava pred nastavak turnira.

Prvi set Danilovićeva je uspela da reši gotovo rutinski u svoju korist. Nakon uvodnih 1:1, usledila je brutalna serija naše teniserke, koja do kraja Italijanki nije prepustila ni gem. Ređala je Olga poen po poen i na kraju je uspela da dobije ovaj period sa 6:1.

U drugom smo posle kratke razmene brejkova na samom početku, ponovo dobili Olgu koju smo tražili.

Olga Danilović Foto: Telegraf

Danilovićeva je u petom, a potom i u sedmom gemu uzela po brejk rivalki i zatim rutinski završila posao za sat i 20 minuta igre.

Ona sada u drugom kolu čeka pobednicu meča između Danijel Kolins i Karolin Doulhajd, a obe teniserke dolaze iz Sjedinjenih Američkih Država.

(Telegraf.rs)

Video: Olga Danilović o ljubavi sa Janom Oblakom: Samo sam čekala...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😅😅😅😅😅

    27. maj 2024 | 10:43

    Nikad ništa od ove propale franjevke.☁☁☁☁☁

  • Dexoni

    27. maj 2024 | 05:51

    Nadam se da je konacno shvatila da osim momaka postoji i karijera,zivot...

  • Novak

    27. maj 2024 | 07:07

    Nemojte na osnovu jednog poteza jedne dobijene utakmice dižete bilo kog sportistu. A narod ko narod očekuje više i u padu psovka i mržnja. Javite jednostavno dobila je meč. Za uspeh ima vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA