≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal na RG: Prekid meča trajao 15 minuta, rival tražio diskvalifikaciju Francuza, sudija doneo šok odluku

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je sudija u ovom slučaju pogrešio?

  • 0
Terens Atman Printskrin: X/@eurosport

Prvi dan takmičenja na Rolan Garosu doneo je i prvi skandal u Parizu, kada je domaći tensier Terens Atman lopticom udario jednu navijačicu!

Atman je bio besan zbog lošeg poteza kojije izveo protiv Sebastijana Ofnera, jako je iz frustracije raspalio lopticu reketom i udario ženu na suprotnoj strani.

Igra je bila prekinuta nekih 15 minuta, Ofner je tražio da Francuz bude diskvalifikovan zbog ovoga, ali su sudija i supervizor obavili razgovor sa ženom i uputili samo opomenu Atmanu. Razlog je taj što je loptica ženu pogodila u nogu, kao i da je ona navodno videla kako dolazi u njenom pravcu.

S druge strane, Ofber je bio ljut na sudiju.

- Za mene je to bilo pomalo iznenađujuće, jer ako uradiš tako nešto na malom terenu, moraš da budeš kažnjen, znaš? Jer nije kao da normalno udarate loptu. Bila je puna snaga. Lopta je bila tako brza. Pravo u gomilu. Bilo je ljudi diskvalifikovanih i za manje.

Snimak incidenta pokazao je navijačicu duboko u razgovoru sa sudijom i supervizorom. Tvrdi se da je sudija meča rekao Ofneru da nema razloga za diskvalifikaciju jer je gospođa priznala da je videla loptu kako pada.

- Sudija je rekao: "O, da, razgovarao sam sa damom. Gospođa je na početku rekla da je boli, ali sada je dobro, i sve je bilo u redu. Videla je da lopta dolazi. Dakle, nije dovoljno za diskvalifikaciju."

(Telegraf.rs)

Video: Hamad Međedović se slikao sa svojim fanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA