≫ 

Nadal jecao i plakao dok je 11. put grlio pehar Rolan Garosa, kao da je prvi! (VIDEO)

Emocije su bile jače

  • 3

Rafael Nadal osvojio je 11. titulu Rolan Garosa, što je veoma emotivno doživeo.

Nije mogao da zadrži suze kada je srušio Dominika Tima, a kada je došlo vreme da preuzme pehar, bio je potpuno skrhan, kao da je prvi put uzeo trofej, a ne 11.

Zlatnim slovima je ispisao istoriju Rolan Garosa, pa je sa posebnim utiskom i pričao o onome što je uradio.

- San je ovo uraditi 11 puta. Bilo je važno što sam uspeo da odigram kako sam i planirao. Bilo je teških momenata, kada sam bio na ivici izdržljivosti, jer je Dominik igrač koji vas tera da igrate do krajnje granice.

Nadal je drugi igrač u istoriji sporta koji je imao 11 titula na jednom turniru, posle Margaret Kort, koja je osvajala Australijan Open 11 puta, itzmeđu 1960. i 1973. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    11. jun 2018 | 11:32

    U tome je poenta. Place, a jedanaesti put osvaja. Svaki poen u svakom mecu proslavlja kao mec loptu finala GS. Klasa je vecna, problem je motiv, problem je glava, e tu je Noletov problem. Izadjes protiv Cikinata i puknes dva seta, a onda kazes e ovaj amater ce me pobediti i osvojis deset vezanih gemova. Serviras za 2:2, za pobedu takoreci, a onda crv sumnje izjeda nekada sampionsko celicnu psihu i opet gubis mec po vec vidjenom scenariju. Malo je ljudi kao Nadal, tesko je pored svih miliona, zena, poroka, uzivancija, ostati 100% u tenisu, mnogi su poklekli...... Nole je dosta i odolevao, i za ovo sto je uradio svaka cast ipak ostaje zal jer mislim da je mogao jos vise, ne zbog mene ili vas, nego licno zbog njega, mogao je do zvanja najboljeg svih vremena da je samo izdrzao jos par sezona.

  • DRagutin

    11. jun 2018 | 03:57

    Svaka cast Nadal !!! Uzeces ih jos 5 do kraja tvoje sportske karijere!

  • Veca

    10. jun 2018 | 22:53

    Manje ce piskiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA