≫ 

Đoković otkrio ko su mu tri najveća favorita za osvajanje Rolan Garosa, pa govorio o meču sa Nadalom (VIDEO)

Očekuje Srbin veliku borbu u Parizu

  • 5

Pobedom u finalu Rima nad Novakom Đokovićem, Rafa Nadal poslao je jasnu poruku svima šta ih čeka na Rolan Garosu. Furioznom igrom protiv našeg asa sebi je prilepio etiketu najvećeg favorita za osvajanje pariskog Grend Slema. 

I prema mišljenju Đokovića, Španac ima apsolutno najveće šanse da trijumfalno završi Roland Garos.

Ali ko je još u krugu najvećih favorita?

Na tu temu je sa novinarima posle poraza u Rimu pričao najbolji srpski teniser.

- Nadal je najveći favorit bez ikakve sumnje, a posle njega svi ostali - jasan je Nole.

Srpski as je otkrio svoje favorite u Parizu, sem Nadala, i sebe naravno iako se nije stavljao u prvi plan.

Novak Đoković Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

- Mislim da će biti odličan turnir. Kao što ste pomenuli, Dominik Tim igra zaista sjajan tenis, može svakog da pobedi, posebno na šljaci, Fonjini takođe, igra sjajno. Pokazao je baš protiv Nadal u Monte Karlu koliko može. Kada se igraju mečevi na pet setova sa danom pauze, igrači će imati vremena da daju sve od sebe, a svako želi da osvoji Rolan Garos, bez sumnje.

Osvrnuo se Novak i na poraz od Nadala u finalu Rima. Mnogi su umor od prethodna dva meča videli kao najveći razlog što energetski nije ispratio furioznog Španca.

- Ne želim da pričam o umoru, već da čestitam Nadalu na pobedi, bio je bolji. Uspeo sam da osvojim drugi set i da produžim meč. Ovo mi je jedan od najomiljenijih turnira, atmosfera je fenomenalna, hvala svima na podršci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    19. maj 2019 | 22:33

    Nezna se ko ce biti favorit za RGDanas si izgubio,da nije bilo kise ove nedelje ti nebi izgubio,Rafa je bio bolji danasZnam sigurno da Rafa nece pobediti na RGNole uzivaj u svom radu i zelim ti sve najbolje

  • Goca

    19. maj 2019 | 22:14

    NOLE...RG JE TVOJ... SAMO NAPRED...!!!

  • Mane

    19. maj 2019 | 22:26

    Svi smo osudjivali nadala i da je otpisan ipak je u rimu objasnio nole posle dramaticne zavrsnice sa delpom upao i protiv dijega i istrosio se dobro se drzao jer nadal od pocetka nije ostao duze sve je vrhunski zavrsio uzeo mu je 2 set i posle toga nijw bilo sansi igrati odmori se Nole pa se zaleti na RG.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA