Rezervišemo letove za nedelju, hoćemo da pobeđujemo! Saša Bajin trenira Kristinu Mladenović i dao joj je dragocen savet

Francuska teniserka Kristina Mladenović živnula je na terenu otkako je u njenom štabu srpski trener

  • 0

Nakon raskida saradnje sa Naomi Osakom, Saša Bajin se polovinom aprila priključio štabu Mladenovićeve i to joj se isplatilo jer je u poslednjih 13 mečeva ostvarila deset pobeda.

Pre dve godine Kristina je stigla do desetog mesta WTA liste i od tada je igrala krajnje promenljivo. Bajin je za godinu dana Japanku doveo od 72. do prvog mesta WTA liste pre nego što će Osaka u februaru objaviti da raskida saradnju sa njim.

Raskidu je prethodilo osvajanje US Opena i Australijan opena, pa je bilo jasno da je Osaka sa Sašom prekinula da radi iz razloga koji nemaju veze sa rezultatima.

- Ne počinjem da radim sa igračicama osim ako stvarno ne verujem da mogu da pobede bilo koju drugu teniserku sa kojom igraju. Rekao sam joj: slušaj, kad idemo na turnir, ja tamo idem da bih rezervisao letove za nedelju. Znači idemo tamo da pobeđujemo, idemo kolo po kolo, poštujemo rivalke, ali istovremeno verujemo da nema nikog koga se bojimo - objasnio je Bajin svojoj teniserki.

S druge strane, Osaka je počela da sarađuje sa Amerikancem Džermejnom Dženkinsom, ostala je na prvom mestu WTA liste, ali joj je najbolji rezultat od januara do sada polufinale Štutgarta.

VIDEO - Novak otkrio koji trio može da mu poremeti planove na Rolan Garosu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA