≫ 

Novak negira da će reket zameniti za "fotelju": Nikada u politiku, moj život je tenis

Jedina politika koju za sada bira je ona u tenisu

  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da nema nameru da se ikada bavi politikom i da želi da celog života bude u sportu.

On je poslednjih meseci nekoliko puta istupao u ime Međunarodnog saveta tenisera, čiji je predsednik, i u nekoliko navrata je indirektno nagovestio da mu je uloga bavljenja politikom u tenisu skretala pažnju sa terena. Kako kaže, tu i želi da ostane.

- Usredsređen sam na porodicu i naravno na tenis. Želim da celog života budem u sportu na jedan ili na drugi način. Još ću videti kako ću to da uradim, ali, politikom se neću baviti - rekao je Ðoković za Večernje novosti.

Jedna od takvih situacija se desila i prilikom promena u vrhu ATP, koje je podržao Novak, a nije ih podržalo nekoliko drugih vrhunskih igrača.

Na pitanje lista kako reaguje na kritike povodom njegove podrške hrvatskim sportistima, Ðoković je rekao da određenim ljudima ne odgovaraju mir, poštovanje i sklad, nego stalno stanje konflikta.

Ðoković je izjavio i da je spreman za Rolan Garos koji je u toku, kao i da je veoma zadovoljan uslovima na pariskom Grend slemu.

- Za Rolan Garos sam se spremao poslednjih nekoliko meseci. Uvek mi je nekako podsvesno bio u mislima. Želeo sam uvek da igram najbolje ovde, to mi je veliki cilj - rekao je Ðoković.

VIDEO - Da li će životinja koju Novak nosi na majici ovoga puta doneti sreću srpskom asu u Parizu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA