Vlasnica je najmoćnije tetovaže, iza sebe ima erotski snimak, a na RG je došla da ga osvoji: Ukrajinka za 75 minuta upisala dve pobede!

Svi se raduju što je Svitolina i dalje u Parizu

  • 0
Elina Svitolina Foto: AP/Tanjug

Ukrajinska tenserka Elina Svitolina prva je takmičarka na Rolan Garosu koja se domogla 3. kola, i to posle samo ukupno 75 minuta provedenih na terenu!

Svitolina je u prvom kolu savladala Venus Vilijams sa 2:0, dok joj je u drugom meč predala sunarodnica Katerina Kozlova. Naredna rivalka će joj biti Garbinje Muguruza.

To što je Svitolina u trećoj rundi i te kako može da raduje muški deo populacije s obzirom na to da je ona, prema nekim ranijih istraživanjima, zbog svog seksipila magnet za publiku.

Elina Svitolina Foto: Tanjug/AP

Pažnju je najpre privukla tetovažom tigra na butini i nema sumnje da je u pitanju najmoćnija tetovaža u svetu tenisa. Barem gledajući WTA listu.

Krajem decembra 2017. godine šokirala je domovinu zbog erotskog snimka u kom je ''imala'' glavnu ulogu, a koji je nastao tokom fotografisanja za ukrajinsku magazin XXL.

Elina Svitolina Printskrin: Youtube/Мужской журнал XXL (Украина)
Elina Svitolina Printskrin: Youtube/Мужской журнал XXL (Украина)

Ipak, Elinu su tada pojedini mediji u Ukrajini već osudili. Smatraju da je to neprimereno zbog posla kojim se bavi.

Što se tiče rezultata na terenu, od četvrtfinala RG nikad više nije otišla. Ima ukupno 13 WTA titula, a treće mesto iz 2017. joj je najbolji ''renking.''

Sve najnovije informacije sa Rolan Garosa pratite ovde!

Erotski snimak Svitoline možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA