≫ 

Ludi Francuz proziva Novaka: Polomio je više reketa od mene, a ja ispadam negativac! Pa šta ako volim da izađem u noćni klub, da popijem i da se provedem?

Benoa Per živi atipičan život tenisera, zbog čega i nije

  • 4

Francuski teniser Benoa Per pričao je za francuski L'Ekip, u kojem je otkrio da ne živi tipičan život tenisera i da uživa u svom životu. Temperamentnog Francuza prati epitet "ludaka", jer često ima izlive emocija koji prevazilaze granice, a često je posledica toga da nastradaju njegovi reketi.

On ističe da njemu i još nekim teniserima, poput Fabija Fonjinija i Nika Kirjosa, tenis nije sve u životu.

- Morate da razumete da pojedinim teniserima nije ceo život tenis. Nekima je prioritet samo 'tenis, tenis i tenis', a nekima poput Kirjosa i Fonjinija je potpuno drugačije. Srećni smo kada izađemo napolje i popijemo piće. Sa Nikom sam izašao dva ili tri puta u noćni provod i sjajno smo se proveli - rekao je Per i dodao:

- Veoma sam srećan sa svojim životom. Neko će reći da sam upropastio talenat, pošto nisam bio u top 10, ali mislim da imam dobru karijeru.

Nije propustio priliku i da između redova prozove Novaka Đokovića.

Novak Đoković Novak Đoković lomi reket; Foto: Tanjug/AP

- Svi koji me znaju kažu da sam dobar i tih momak, ali me prati ta negativna slika kao tenisera koji 'peni' sve vreme. Ljudi kao da čekaju da bacim reket i onda kažu – 'to je Benoa kojeg znamo...'. Ne, to se dešava svima. Pogledajte Novaka, on je polomio više reketa od mene, mnogo više. Ali nećemo to da uzmemo za zlo... Bio sam mirniji ove godine od Novaka - kaže Per.

Sve najnovije informacije sa Rolan Garosa pratite ovde!

VIDEO: Vilander za Telegraf: Ako Đoković osvoji Rolan Garos ulazi u priču o najboljem svih vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vvv

    29. maj 2019 | 13:09

    Decko ti nemas kredibilitet kao Novak, jer si budimo realni, prosecan teniser.. To je u danasnje vreme bitno a i uopsteno, Novak je taj koji puni arene, kog zna ceo svet, koji je osvojio mali milion turnira.. E tu je razlika

  • zekki

    29. maj 2019 | 16:04

    Jeste slomio vise reketa od tebe ali je odigrao i daleko daleko vise meceva od tebe !

  • Dragan

    29. maj 2019 | 13:41

    Mališa ćuti, samo ćuti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA