≫ 

Uznemirujuća scena na Rolan Garosu: Džumhur se srušio na šljaku i počeo da jauče, Krajinović mu pritrčao u pomoć (VIDEO)

Teniser iz BiH doživeo je tešku povredu

  • 6

Bosanski teniser Damir Džumhur doživeo je tešku povredu u meču dublova na Rolan Garosu, koji je igrao u paru sa Filipom Krajinovićem. Srpski i bosanski teniser su se sjajno držali u duelu protiv Rama i Salisburija i vodili su sa 5:4 u prvom setu uz prednost brejka, ali se onda dogodila povreda Džumhura, zbog koje su bili primorani da predaju meč.

Naime, Džumhur se tokom jednog poena u nazgodnoj situaciji požrtvovano bacio, ne bi li stigao loptu, ali je snažno udario ramenom o zemlju, što je izazvalo pucanje dva ligamenta ramena i kontuziju kosti.

Nakon pada, samo je legao na zemlju i počeo da jauče od bolova, a odmah mu je u pomoć pritrčao i njegov partner Filip Krajinović.

- Želim da vas kratko obavestim o predaji u meču parova. Dva ligamenta su pukla uz kontuziju kosti ramena nakon pada na terenu. Još je prerano reći kolika će biti pauza, ali bi mogla trajati i do 6 sedmica. Obaveštavaću vas. Hvala na podršci - napisao je Džumhur na svom Instagramu uz priložen snimak momenta kada se dogodila povreda.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Damir Dzumhur (@damirdzumhur) on

VIDEO: Malo levo pa desno: Novak se sprema za nove izazove u Parizu

Sve najnovije informacije sa Rolan Garosa pratite OVDE!

Filip Krajinović danas od 16.00 igra protiv šestog nosioca Cicipasa za najveći uspeh u karijeri i plasman u osminu finala Rolan Garosa. Srbin je u podređenom položaju, pa je kvota na njega čak 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rolan Garos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA