≫ 

Hrabri Lajović gubio 0:2, pa namučio Zvereva i tesno izgubio!

Srpski teniser pokazao da može da igra sa najboljima na svetu ravnopravno

  • 9

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da napravi podvig i pobedi petog igrača sveta Aleksandra Zvereva u 3. kolu Rolan Garosa. Nemački teniser je bio bolji tek posle pet setova 3:2 (6:4, 6:2, 4:6, 1:6, 6:2)

Prava šteta jer je naš as pokazao da može da se nosi sa najboljima čak i kada gubi 0:2 u setovima.

Lajović je odlično počeo meč, napravio rani brejk i to održavao sve do 4:2, a onda je Zverev, koji se izgleda, tek tada razbudio uzeo četir gema zaredom i osvojio set sa 6:4.

Stegla se ruka našem teniseru u tim momentima, kao da se uplašio što vodi protiv petog igrača sveta. Drugi set je bio potpuno na strani Zvereva koji je dominirao, brzo došao do 4:12, a zatim i 6:2.

Izgledao je loše Lajović na terenu u tim momentima, dosta grešio prepuštao inicijativu rivalu. Delovalo je kao da neće imati više šta da traži u trećem setu. A onda preokret

Mnogo bolja igra Lajovića naterala je Nemca da greši, da promašuje vinere, i posle jednog brejka uspeo je da održi prednost do 6:4.

Dušan Lajović Foto: AP/Tanjug

Četvrti set doneo raspad Zvereva koji je osvojio samo jedan gem, a Lajović je dominirao, a Zverev pravio duple greške.

Peti set je počeo loše, brejkom Zvereva za 2:0, a zatim je naš as uspeo da vrati brejk za 2:2, ali je odmah izgunio svoj servis za 3:2 za Zvereva koji potvrđuje brejk za 4:2 kada je faktički meč i prelomljen. Zverev dolazi do 5:2 novim brejokm i onda osvaja set na svoj servis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    1. jun 2019 | 15:49

    Neverovatan uspeh za svu trojicu...a neverovatno kakve komentare gledam...kako su izgubili i kako ih pljuju....e tugo Srbijo...pa zašto smo ovakvi....zašto smo zavidni i loši.....dajte bre promenite se ....to su naša deca...naši ljudi...naša zastava se viori.....dokle bre više...treba da vas je sve sramota

  • RS od srca

    1. jun 2019 | 15:36

    Svaka cast svetrojici imaju hrabrosti a i vremena da se dokazu. Da su prosli bilo bi. Bravo momci a sad kritike. Samo napred nama koji dajemo komentare najlakseje ali treba dokazati to na terenu. Lep pozdrav

  • РВ

    1. jun 2019 | 14:23

    Мало га и ви претерујете: храбри Лајовић, жилави Крајиновић, јуначки Ђере, а салдо ТРИ пораза.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA