≫ 

Odrastao sam na šljaci i sanjao Pariz: Novak otkrio detalj iz detinjstva zbog kojeg mu je Rolan Garos među najdražim turnirima! (VIDEO)

Od prvih teniskih koraka Đokoviću je šljaka Pariza bila san

  • 17

Najbolji teniser sveta Novaka Đokovića bori se za novi Gren slem trofej na Rolan Garosu, a retke pauze između treninga i meča koristi i kako bi svoje navike dodatno približio svojim navijačima. 

Tako je Novak pre meča osmine finala protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa, koji se na terenu Filip Šatrije očekuje oko 12.30, objavio video u kojem govori o detaljima iz svoje karijere i života koji su njega oblikovali kao osobu.

Srpski teniser govorio je o svojim uzorima, ali i druženju sa navijačima koje mu i te kako znači.

- Imao sam 6, 7 godina kada sam počeo da se bavim tenisom. moji sportski uzori bili su Majkl Džordan. Pit Sampras i Alberto Tomba. Džordan, mislim iz očiglednih razloga. Jedan od najboljih sportista svih vremena, ne znam nikoga ko njega ne voli. Sampras, jer volim njegov šampionski mentalitet. Volim kako igra.

Malo posle 12.00 na teren Filip Šatrije izlazi Novak Đoković, a rival u osmini finala mu je Nemac Struf. Kvota da će Novak slaviti sa 3:0 u setovima (tip HS 1) je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Struf.

Osim toga, Đoković je otkrio i kako je kao dete zavoleo Otvoreno prvenstvo Francuske.

- Odrastao sam na šljaci. Sigurno je Rolan Garos bio najprestižnije takmičenje na kojem može da se učestvuje. To je bilo definitivno takmičenje na kojem sam sanjao da nastupam. Postoji jedna stvar koje ću se uvek sećati. Bila je to poznata špica koju sam pevušio. Nisam razumeo ni francuski ni engleski tada, ali sam razumeo zvuk. 

Sve najnovije informacije sa Rolan Garosa pratite OVDE!  

- Sam si na terenu. Velika je čast da igraš ispred publike koja te podržava i voli i daje ti snagu. Pokušavam da vratim njima tu energiju, ne samo kroz mečeve koje igram, već i kroz interakciju sa navijačima i ljudima koje sretnem tokom ove dve tri nedelje. Volim Pariz, imam svoje navike, ali i mesta na koja volim da idem. Pričaćemo i o tome...

VIDEO: Malo levo pa desno: Novak se sprema za nove izazove u Parizu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA