Potez očajnika: Pogledajte kako je Cicipas pokušao da prevari Vavrinku, sudiju i ceo teniski svet, posle 5 sati brutalnog tenisa (VIDEO)

Imao je loptu na reketu, ali je napravio lošu procenu

  • 0

Stefanos Cicipas i Sten Vavrinka odigrali su dosad najbolji meč Rolan Garosa u epskom duelu osmine finala, koji je trajao 5 sati i 11 minuta. Bila je to prava esencija tenisa, prelepi udarci, neverovatna borba, igra nerava...

Na kraju je Vavrinka, šampion Rolan Garosa iz 2015. godine, došao do dve meč lopte, iako je delovalo da je Grk sigurniji na svom servisu u petom setu.

Cicipas je prvu spasio, a bio je blizu da to uradi i kod druge. Snažno je napao iz forhenda, zatim krenuo na mrežu, dok je Vavrinka poslao odbrambeni slajs.

Iako je Cicipas imao loptu na reketu, napravio je lošu procenu da će lopta izaći van terena. Kada je ugledao gde je lopta pala, pokušao je lukavim potezom da prevari sudiju i Vavrinku, koji je već počeo da slavi.

Prišao je mestu i zaokružio pogrešan trag, koji je bio u autu. Ipak, arbitar je istog momenta skočio sa stolice i pogledao gde je loptica pala i pokazao je Cicipasu da je ona ipak dobra.

Grk kao da je i sam bio svestan da je to to, mirno je prihvatio takvu odluku i zatim otišao na mrežu da čestita rivalu na pobedi.

VIDEO: Malo levo pa desno: Ovako se Novak sprema za nove izazove u Parizu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA