≫ 

Đoković: Volim ovakve uslove, bilo bi totalno drugačije da je napolju 35 stepeni!

Srpski teniser istakao da mu je kiša odgovarala protiv Nemca

  • 2

Nedugo posle pobede nad Janom Lenardom Štrufom i plasmanom u četvrtfinale Rolan Garosa, najbolji svetski teniser Novak Đoković dao je izjavu za Eurosport sa terena u Parizu!

Đoković je najviše govorio o vremenskim uslovima koji su pratili njegov meč protiv Nemca, odnosno kako je kiša više išla Srbinu na ruku.

- Uslovi su bili bolji za mene. Bilo je maglovito, dosta vode i to je njemu pravilo dosta problema, jer mu je glavno oružje servis. Potpuno je drugačije igrati protiv Štrufa kada je kiša i kada je napolju 35 stepeni i sunčano - rekao je Đoković i dodao:

Novak Đoković Foto. AP/Tanjug

- Moram da kažem da volim ovakve uslove. Kiša je karakteristika Pariza već godinama. Ostajete u igri dok kiša pada, naravno dok sudija ne odluči drugačije. Dosta je padalo kiše u poslednjih 40-tak minuta igre i ne znam šta će biti sa ostalim mečevima ovde.

Međutim, ostali mečevi su uredno počeli i Novaka najviše interesuje onaj u kom igraju Fonjini - Zverev. Upravo jedan od njih dvojice je naredni protivnik Srbina u četvrtfinalu.

VIDEO: Vilander za Telegraf: Ako Đoković osvoji Rolan Garos ulazi u priču o najboljem svih vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legendo...

    3. jun 2019 | 15:39

    Tebi od ❤ iskrene cestitke i idemo do nove titule...a kada nadjes slobodnog vremena sedi sa gospodinom tatom i gospodjom mamom pa im "objasni" da pocinju preterano da iznose vase stavove i namecu naciji misljenje koje bi svi trebalo izgleda da uvazimo...ziv bio Novace...

  • CHE

    3. jun 2019 | 16:26

    Idemo po pehar!Novace pun gas do cilja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA