Đoković saopštio predivnu vest pred meč četvrtfinala Rolan Garosa (VIDEO)

Srpski teniser uspeo u nameri koju je obelodanio na svoj 32. rođendan

  • 20

Najbolji svetski teniser Novak Đoković saopštio je sjajne vesti, uoči četvrtfinalnog meča na Rolan Garosu protiv Aleksandera Zvereva!

Novak bi protiv naturalizovanog Nemca trebalo da izađe na teren negde posle 15.30 minuta, ukoliko ne bude kiše, ali ono što je u ovom trenutku najbitnije jeste da mu se ispunila velika rođendanska želja za decu u Srbiji.

Naime, Đoković je nedavno za svoj 32. rođendan poželeo da preko svoje fondacije skupi 32.000 dolara za decu i da bi voleo da bude zapamćen kao teniser koji je pomogao ohrabrenju vere i transfrormaciji sveta u bolje mesto.

- Pre mnogo godina, ja sam bio samo običan šestogodišnjak koji je imao veliki san i neverovatnu strast da taj san postane stvarnost. Imao sam sreće da imam porodicu koja je podržala moj san. Imao sam prijatelje koji su bili uz mene svakog dana. Imao sam sjajnog mentora i trenera u Jeleni Genčić, koja me je inspirisala da budem radoznao i podržavala je moju ljubav ka saznanju.

Novak Đoković Printskrin: Instagram/djokernole

- Moja strast i moj fokus u Fondaciji je da se borim da svako dete u Srbiji uspe da realizuje i svoje najluđe snove. Ja iskreno verujem da je to moguće - rekao je nedavno Đoković.

Misija je u međuvremenu ispunjena i Đoković se putem Instagrama obratio javnosti.

Video poruke možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA