≫ 

Krstajić mi je kao rod, voleo bih finale Mundijala protiv Srbije: Hrvatski fudbaler iskren pred SP!

Ivan Rakitić fudbaler Barselone je svojevremeno igrao u Nemačkoj sa Krstajićem u timu

  • 7

Jedan od najboljih hrvatskih fudbalera Ivan Rakitić izjavio je da bi voleo da u finalu Svetskog prvenstva igra protiv reprezentacije Srbije. Zvezda Barselone, bivši saigrač i blizak prijatelj selektora "orlova" Mladena Krstajića, kaže da bi bio sjajan ambijent u Rusiji u slučaju da se sastanu Hrvatska i Srbija.

>>> Rakitić ne može bez narodnjaka: Zbog Mileta Kitića je suspendovan, sad ga je doveo u Barselonu! (FOTO)

- Naravno da bih voleo finale protiv Srbije. Imali bismo fantastičnu atmosferu u tom finalu, a boriti se u takvoj utakmici protiv svog prijatelja, koji mi je toliko pomogao u životu, u karijeri, bilo bi posebno lepo - rekao je Rakitić za Večernji list.

ČUO SAM DA SU FUDBALERI SRBIJE ZADOVOLJNI KRSTAJIĆEM

Rakitić je nastavio u superlativima da priča o Krstajiću, sa kojim je igrao u nemačkom Šalkeu.

- Mladena Krstajića poznajem bolje nego našeg selektora i bolje od svih ostalih mojih trenera. Mladen je za mene... Teško je reći brat, jer je dosta stariji od mene, ali je kao deo porodice. On je moj! - kaže sjajni vezista.

Ala ćemo da ih sve zeznemo na Mundijalu: Mladen Krstajić sa saradnikom Foto: MN Press

Rakitić je priznao da zna sve o pripremama reprezentacije Srbije jer je u stalnom kontaktu sa Krstajićem.

- Znam kako razmišlja, kakvu ideju fudbala ima, šta očekuje... On je jedan od malo bivših igrača koji razume kako da se ponaša kada prestaneš da igraš i dobiješ novu funkciju. Nekada je teško razumeti da više nisi igrač. Svaka čast ljudima što su mu dali tu priliku.

- Čujem od nekih igrača da su srećni i zadovoljni s njim i neka to onda iskoristi da napravi pravu karijeru kao trener-  dodao je on.

Hrvatska će na SP igrati u D grupi sa Argentinom, Islandom i Nigerijom, dok su rivali Srbije u E grupi Brazil, Švajcarska i Kostarika.

(Telegraf.rs/Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djule

    1. jun 2018 | 14:10

    Jedan lijep primjer da je covjek covjek. Mislim da imamo previse usijanih glava koji bi trebali slijediti ovakve primjere. Poz momci.

  • Putin R.S

    1. jun 2018 | 18:24

    Tako i treba da bude uvek. Bravo Rakiticu momce. Svaka cast kada si imao m..a da kazes. Ipak mislim da ces imati problema sa ustasama, naravno ne mislim sa normalnim Hrvatima jer i njih ima nadam se onih koji normalno razmisljaju kao i ti.

  • Mr.

    1. jun 2018 | 16:09

    eto vam ga neka vam vodi lepu vasu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA