Zidan ponovo na terenu! Sa njim su Mesi, Salah, Murinjo, Bolt i Lilard (FOTO) (VIDEO)

Zvezde svetskog fudbala snimile promotivni spot za nemačkog giganta u proizvodnji sportske opreme

  • 0

Zinedin Zidan je ponovo pored terena, barem u novoj reklamnom spotu posvećenom predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Poznati nemački sportski brend je okupio pravu plejadu svetskih fudbalskih zvezda, ali i ne samo fudbalskih.

>>>UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Najbolje asistencije i potezi sa Mundijala u Brazilu. Fudbal se igra zbog golova, ali ovo je samo za istinske ljubitelje igre

U spotu se pojavljuju i muzičke zvezde kao što su reperi  "Stormzy" i "A$AP Ferg" kojim se pridružio Farel Viliams, dok je niz sportskih talenata proširen na teniserku Karolinu Voznijacki, sprintera Usaina Bolta kao i igrača NFL-a Vona Milera i NBA košarkaša Demijana Lilarda.

Što se fudbalskih zvezda tiče, u reklamnom spotu su prisutni pre svih, po mnogima najbolji igrač na svetu, Lionel Mesi, kao i njegov klupski kolega  Luis Suarez, zatim slede igrači Premijer lige, Mohamed Salah, Mesut OzilPol PogbaDele Ali, Džesi Lingard, Heung-Min Son, David de Hea, kao i Brazilci, Roberto Firmino i Gabriel Žesus.

>>>Srbija neće proći grupu, izvini Matiću, ali treba ti odmor: Murinjova duhovita prognoza za Mundijal! (VIDEO)

Sveukupan ugođaj upotpunjuju i dvojica trofejnih ternera, gospodin "Specijalni", Žoze Murinjo kao i trostruki uzastopni osvajač Lige Šampiona, Zinedin Zidan.

Naravno spot nije mogao da prođe bez pojavljivanja legendarnog Dejvida Bekama koji u videu prezentuje novi model kopački.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA