≫ 

Orgije sa prostitutkama došle glave Ereri: Igrač Meksika napustio kamp kako bi ženi objasnio šta se desilo!

Erera sad mora da spašava brak

  • 12

Fudbaleri Meksika orgijali su sa 30 prostitutki uoči Mundijala, a naročito će nadrljati Ektor Erera.

Meksisčki mediji rasvetlili su noćno tumaranje fudbalera Meksika, uhvatili ih u celonoćnom provodu sa damama lakog morala nekoliko sati posle prijateljske utakmice sa Škotskom.

Golom Đovanija Dos Santosa Sombrerosi su savladali Ostrvljane na stadionu "Asteka" 1:0, razgalili navijače, a posle meča su dali sebi oduška pošto su dobili slobodan dan od selektora Huana Karlosa Osorija.

Meksički mediji bruje o skandalu reprezentativaca, njihovom 24-časovnom provodu uz čak 30 "prodavačica ljubavi" na jednoj lokaciji u Meksiko Sitiju, u kvartu Las Lomas.

Žurka je počela u subotu, nedugo polse utakmice i trajala je do četiri posle podne narednog dana!

- Stigli su u kuću u Las Lomasu oko 10:30 u subotu, sjajno su se provodili uz muziku, piće, igru i devojke. Dobili su voljno jedan dan, bili su bez svojih devojaka i žena - kaže insajder upućen u čitav događaj.

Na žurci su viđeni Memo Ohoa, Karlos Salsedo, Hesus Galjardo, Džonatan i Đovani dos Santos, Raul Himenez i Marko FAbijan, ali i Erera koji će najgore proći.

On je poznat inače kao porodičan čovek, 2015. je oženio dugogodišnju devojku Šantal Mato, sa njom ima sina Davida i ćerku Valentinu.

Može se samo zamisliti kako je reagovala kada je čula vest, pa je Erera hitno zatražio slobodno vreme kako bi rešio porodične probleme posle skandala.

Dan kasnije, moći će da se vrati u nacionalni tim, ali je pitanje u kakvoj će formi i atmosferi biti Meksikanci pošto je sve procurilo...

VIDEO - Bane sam otišao pred srpske navijače, oni mu skandirali posle poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA