Bane se spremao za udarac, a onda mu se Matić sa štapom prišunjao s leđa: Svi su prasnuli u smeh zbog šale na golfu (VIDEO)

Ivanović je bio najraspoloženiji na golf terenima, gde su se pojedini Orlovi oprobali tokom slobodnog vremena

  • 4

Odlična atmosfera vlada u taboru reprezentacije Srbije na pripremama u Austriji, a to se može videti i po snimcima koje objavljuju na svojim profilima na Instagramu.

Između treninga, slobodno vreme koriste tako što igraju društvene igrice, poptu "Ne ljuti se čoveče", neki igraju igrice na Soniju, a pojedini su se oprobali u golfu.

A tamo su neki od njih napravili šalu na račun Branislava Ivanovića. Naime, dok je Bane pokušavao da udari lopticu i dok se nameštao da izvede udarac, s leđa mu se prišunjao Nemanja Matić i omeo ga tako što ga je zakačio štapom s leđa.

Bane se prvo "cimnuo", a zatim su svi prasnuli u smeh, a najviše upravo rekorder po broju nastupa u trenutnom sastavu Srbije, što dokazuje koliko pozitivna atmosfera vlada u taboru Orlova.

Što bi svojevremeno rekao Nikola Žigić u legendarnom intervjuu, moraš da znaš da primiš šalu, ali i da daš. Bane je tu lekciju očigledno naučio od prethodnih generacija.

Ukoliko verujete u uspeh našeg tima na Mundijalu, možete i dobro da zaradite. Primera radi, ako verujete da će Orlovi biti bolje plasirani od komšija iz Hrvatske.

Kvota da će Srbija na SP biti bolje plasirana od Hrvatske je 2,19. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duele reprezentacija na Svetskom prvenstvu.

VIDEO: Otpisani "Orlovi" uživaju sa seksi devojkama na Mikonosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZoGa

    8. jun 2018 | 21:11

    kakav crni golf, zar oni ne bi trebali malo da uce kako se igra fudbal?

  • ortodox

    8. jun 2018 | 18:45

    Nasmejavaju oni i nas kada igraju za Srbiju a kada su u svom klubu oni ginu a narocito ako igraju protiv Srpskih timova.

  • Ne zaboravi junake sa Kosara

    8. jun 2018 | 16:33

    Hahaha al mu je udario prstenac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA