≫ 

Teško nama ako braća Rusi ne pomognu: Objavljeni podaci koliko su Kostarikanci više karata kupili od Srba!

Srpski navijači biće najmalobrojniji na ovom Mundijalu

  • 15

Utakmicom protiv Kostarike u nedelju od 14 sati, Srbija će započeti Mundijal  2018. u Rusiji. Meč se igra u Samari na stadionu koji prima 45.000 navijača, a zanimljivo je da će prema sadašnjim podacima više biti navijača iz Kostarike.

VIDEO: Pogledajte predstavljanje ekipe Kostarike u samo 2 minuta

>>> Mitrović "ubio" Šaćirija izjavom i izblamirao ga zbog njegove provokativne akcije oko Kosova!

- Veliki broj navijača stiže u Samaru svakog dana. Više od 10.000 stranih navijača je stiglo. Kostarikanci su kupili nekoliko hiljada karata, dok su Srbi uzeli za sada samo 1.000. - kaže Aleksandar Fetisov zamenik guvernera regiona Samara.

Kvota da će Radonjić biti starter bar na jednom meču u grupi je 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Srbiju na SP.

VIDEO: Seksi Ruskinja prozvala Zvezdinog trenera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa67

    13. jun 2018 | 17:25

    Mozemo mi da pricamo te mali nam standard te daleko nam je. Prava iistina je da kod nas Srba nije zaziveo kult navijanja za reprezantaciju kao kod drugih pa kolko puta i nasi stadioni su polu prazni kad igra Srbija osim kad nam dolaza neke zvucnije ekipe ali tad se ide da bi se hvalolo kako smo eto bili na toj tekmi i videli neke od poznatih fudbalera. A kolko puta se na nasim stadionima moglo cuti i navijanje za klubove pa cak i zastave klubova.

  • hnm

    13. jun 2018 | 16:43

    pa to zemlja koja je do skora vazila za zemlju treceg sveta ima daleko veciu standard od napredne srbije i nije ni cudo sto su kupili vise karata ,..... ahahahahaha pa ni jedan radnik iz srbije nije kupio karte .... sve su to gastosi ili novokomponovani bogatasi .... U drugu ruku nase starlete ne zasluzuju da iko da pare za njihovu "igru"

  • Johnny Repp

    13. jun 2018 | 18:11

    Karte od 11.000,oo do 22.000,oo RSD, pa put pa smeštaj pa hrana pa Baltika 9, a mnogima je dnevnica hiljadarka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA