Engleski novinari izludeli Luku Modrića: Bilo je dovoljno jedno pitanje o aferi i Mamiću da se iznervira!

Englez pitao Modrića za slučaj Mamić, pa dobio žestok odgovor

  • 4

Fudbaleri Hrvatske spremaju se za meč sa Nigerijom (subota, 21.00), a mir Luki Modriću kvare pitanja o aferi sa Zdravkom Mamićem.

U Hrvatskoj se odavno podigla prašina zbog Mamića i priče o transferu Modrića u Totenhem, kada je proneveren novac.

Mamić je osuđen, a Modriću je čak pretilo pet godina zatvora zbog promene iskaza, pa su ga pitanjima bombardovali engleski mediji.

- Nemate ništa pametnije da pitate? Koliko ste dugo smišljali to pitanje? Znate li da je Svetsko prvenstvo - naljutio se Modrić.

Inače, Hrvatska na otvaranju SP nije pobedila od 1998, ali se Modrić nada uspehu ovaj put.

- Mislim da imamo jako dobru generaciju, igrače koji igraju u velikim klubovima i nosioci su tih klubova. Imamo mlade igrače koji nadolaze, spoj mladosti i iskustva i s pravom su velika očekivanja. Ali, mi sami najviše očekujemo, više od drugih. U to se možemo kladiti. Verujem da ćemo opravdati epitete koji se vežu uz ovu generaciju i da ćemo napokon napraviti rezultat. Neka nas posluži i malo sreće, bez nje to ne ide - odgovorio je Luka Modrić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    16. jun 2018 | 13:25

    Ne volim hrvate ali englezi se nasli nesto da pametuju, a oni uvek medju 4 favorita a zavrse u 1/8 finala svako takmucenje.. Ne znam dal su i jednom osvojili SP,mozda jednom! Papani pirgavi

  • Robi

    16. jun 2018 | 11:03

    Bravo Luka, glupavim englezima je tesko smislit nesto pametno, oni su navikli na grubosti i alkohol. Papani

  • Putin R.S

    16. jun 2018 | 12:10

    Da ti nije bilo Mainja kao i svim drugim fudbalerima koje je on prodao vrhunskim klubovima vi bi igrali u 3 ligu Hrvatske. Niko za vas ne bi znao. Igrali bi kao pojedini nasi fudbaleri po Kazahstanu, Azerbrjdzanu, Malti, Engleskoj 2 ligi, Madjarskoj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA