≫ 

Grmele ustaške pesme u svlačionici Hrvata: Bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji! (VIDEO)

Nije moglo bez repertoara Marka Perkovića Tompsona

  • 61

Mnogi u Srbiji obradovali su se pobedi Hrvatske nad Argentinom, sudeći po komentarima koji su se pojavili posle utakmice u kojoj su "Kockasti" očitali lekciju Mesiju i drugarima.

Posle utakmice Vatreni su burno slavili prolaz u nokaut fazu, verovatno sa prvog mesta na tabeli, a u svlačionici je na repertoaru bio i veliki promoter ustaškog pokreta - Marko Perković Tompson.

Naravno, glavni hit bila je njegova najpopularnija ustaška pesma - Boj na Čavoglave, gde se između ostalog prozivaju u Srbi, kao četnička banda i gde se navodi da će ih hrvatska ruka stići i u Srbiji!

- Za dom braćo, za slobodu, borimo se mi - uzvikivali su Dejan Lovren i Šime Vrsaljko u snimku koji je podeljen na društvenim mrežama.

Nakon toga klip je prekinut, a već sledeći stih te pesme glasi:

- Čujte srpski dobrovoljci bandu četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji!

- Stići će vas Božja pravda to već svatko zna, sudit će vam bojovnici iz Čavoglava!

Pogledajte i kako izgleda pesma u originalu:

Hrvati su posle pobede nad Argentinom došli do svog šestog boda i najverovatnije će biti 1. u grupi, možda već posle utakmice Island - Nigerija.

Kvote za taj meč su skoro izjednačene, iako je Island u prvom kolu ostavio bolji utisak. Dvojka vredi čak 2,85. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Nigerija – Island.

VIDEO Ovo je odgovor Aleksandra Vučića:

VIDEO A navijači Srbije i Rusije nisu provocirali pesmama nego su igrali fudbal:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Franjo

    22. jun 2018 | 10:31

    Ova pjesma nije usmjerena protiv Srba, ova pjesma pjeva za oslobodenje od CETNIKA, SVI ONI KOJI SU CETNICI, NJIMA JE OVO NAMJENJENO!!

  • Argos

    22. jun 2018 | 10:44

    Bolestan narod,bolesna drzava,jednom recju oni su najveci nacisti na svetu i verujte mi zivim na zapadu i to svi kazu ma odakle dosli svi su oni isti bolesnici,hvala bogu sto ne zivimo vise zajedno,najbolje je ovako,uzivajte vi u vasoj nacistickoj zemlji a Srbiji nije mesto da zivi sa takvima,pozz za sve normalne ljude koji ne zive u mrznji!!!

  • Dragan NS

    22. jun 2018 | 11:45

    Ne mogu da verujem da i dalje ima nekih koji se čude njihovim postupcima pa oni su to sto jesu uvek će to i biti , uvek će pevati ustaske pesme i mrzeti Srbe , to im je u krvi ali ja ne mogu nas da razumem mi treba da se okrenemo sebi kako u životu tako sad i našoj reprezentaciji da je podržimo , momcima poželimo sreće , navijamo za njih , a za one gore navedene ne mogu ni ime da im spomenem toliko su jadni , bas nas briga oni nas ne interesuju ne treba ni da ih komentarišemo jer su nam potpuno nebitni u životu zato Napred Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA