≫ 

Posle ovih reči, još više ćete ceniti Ivanovića: Otkriveno zašto Banetov otac ranije nije gledao utakmice svog sina sa tribina (VIDEO)

Ovo je u razgovoru za Telegraf otkrio čovek koji je igrao sa Radetom Ivanovićem fudbal i koji ga vrlo dobro poznaje

  • 2

Još onog dana kada je fudbalska reprezentacija Srbije obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo, Tomislav Vidak iz Sidneja je znao da će se ovog leta naći u Rusiji u svojstvu navijača Orlova.

Čovek koji se i sam bavio fudbalom, imao je veliku želju da gleda naš nacionalni tim na jednom velikom takmičenju, a posebno jednog fudbalera - Branislava Ivanovića.

Pobeda znači i odlazak Srbije u nokaut fazu Svetskog prvenstva. Neće biti lako o čemu svedoči i kvota 2,65 na keca. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Srbija – Švajcarska.

Tomislav je svojevremeno igrao zajedno sa Banetovim ocem Radetom, a takođe je delio i svlačionicu sa Matjažom Kekom (sadašnji trener Rijeke) igrajući za Maribor.

U razgovoru za Telegraf, Tomislav je otkrio jedan malo poznat detalj iz Ivanovićeve karijere - zašto otac Rade nije dolazio da gleda Banetove mečeve sa početka profesionalne karijere?

Video možete pogledati na početku teksta.

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Rusije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA