≫ 

Ovo je dobitnik velikog Telegraf foto-konkursa: Miloš nam je otkrio trik koji ga je doveo do pobede, ali i koja reprezentacija možda osvaja SP

Konkurencija je bila jaka, ali je Miloš svojim selfijem dokazao da je najverniji navijač naše reprezentacije

  • 0

Svim srcem uz Orlove na Svetskom prvenstvu u fudbalu je bila cela nacija, a mi smo rešili da na našem foto konkursu izaberemo najboljeg i najvatrenijeg navijača i da ga obradujemo novim Tesla televizorom, a pobednik je Miloš Urošević

VELIKI TELEGRAF FOTO-KONKURS: Izabrali smo najbolji selfi podrške Orlovima koji će dobiti Tesla Android TV

On je nakon ubedljive pobede dobio novi Tesla Android pametni televizor dijagonale 43 centimetra uz koji će moći da uživa gledajući preostale utakmice na ovom prestižnom prvenstvu. 

Srećni dobitnik novog Tesla televizora ispred pobedničke fotografije Foto: Telegraf

U pitanju je Tesla pametni televizor serije 9 sa Android operativnim sistemom i svim naprednim mogućnostima koje možete da zamislite, poput glasovnih komandi, mogućnost onlajn igranja igara i surfovanja internetom. Miloš nije krio svoje oduševljenje što je pobedio i otkrio nam je kako mu je to pošlo za rukom.

- I pre sam učestvovao u nekim igrama i napravio sam taktiku. Pred kraj glasanja pozivam najviše ljudi da glasaju. Rekao sam drugovima i bratu koji ima oko dve hiljade pratioca na Facebook-u. Rekao sam im svima da sat pred kraj glasanja moramo da krenemo agresivno, otkrio nam je Miloš svoju pobedničku taktiku.

On će ostatak prvenstva nastaviti da gleda na novom TV-u, a prognozira da će pobednik i svetski šampion biti reprezentacija Brazila. 

Foto: Telegraf

Pitali smo ga s kim će da odgleda finale na svom novom Tesla televizoru. 

- Gledaću finale na novom televizoru sa društvom koje mi je pomoglo da dobijem ovu nagradu, rekao je Miloš.

Pobednika je odredio broj pozitivnih reakcija na našoj Facebook stranici (smajli, lajk, srce, vau), a glasanje je bilo otvoreno do srede, 27. juna, do 17 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA