≫ 

FIFA opet kaznila Srbiju, sad zbog političkog i uvredljivog transparenta

Nema šale sa Svetskom "kućom fudbala"

  • 23

Svetska fudbalska federacija (FIFA), pored ruskog Saveza, kaznila je i Srbiju zbog ispada navijača na utakmici sa Brazilom, koji su okarakterisani kao "uvredljivi i politički".

Fudbalski savez Srbije će zbog toga morati da plati 20.000 švajcarskih franaka.

>>> Srpska Moskva: Stigla Priština, Vuci sa Manjače... čekamo vaše fotke sa lica mesta! (FOTO)

Podsećamo da je Rusija kažnjena duplo manjom sumom jer su njeni navijači istakli diskriminišići transparent na meču sa Urugvajem.

FIFA je, takođe, upozorila ruski i srpski savez, ali i brazilski, zbog incidenata u koje su bili umešani navijači tokom meča Srbije i Brazila.

VIDEO: Navijači Srbije i Brazila zagrevaju se pre utakmice  

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    30. jun 2018 | 22:12

    Bolje sto kaze Lazanski da smo se nakon nesudjenog penala okupili oko VAR-a i trazili penal ili napustili momentalno utakmicu sa kaznom od 6 godina , bar bi napustili prvenstvo i ostavili trag o nepravdi, ovako sad nas sep blatter iz Fife kaznjava za gluposti jer neda nista na svoju svajcaraku. Sudija Brih je nagradjen, sudice do kraja prvenstva, sve je bilo regularno. Sramota. Bolje da smo napustili utakmicu nefonovo sad sto nam radi fifa. A ovo je tek pocetak od fife videcete, sad ce nam za svaku sitnicu davati astronomske kazne, jer u laznu svajcarsku demokratiju nesme da se dira, tamo se zna pare i interes su pre svakog prava i pravila!!!!

  • РВ

    30. jun 2018 | 22:31

    Очи им испале, па шта сад видјеше, а не видјеше недосуђени пенал за Србију.

  • brana

    1. jul 2018 | 00:36

    Nema šale sa svetskom kucom fudbala?Pa svetska kuća fudbala je šala!Kriminalci koji imaju moc koliko i politicari,nije dzabe Arkan hteo da oladi Blatera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA