≫ 

Ovaj čovek je najveći negativac Mundijala, pogledajte samo njegova sabrana (ne)dela i sve će vam biti jasno (VIDEO)

Otamendi je sve nervirao svojim bezobrazlucima

  • 3

Francuska je na neki način donela pravdu, eliminisala je lošu Argentinu sa kojom je kući, na radost mnogih, otišao i Nikolas Otamendi koga su navijači već proglasili najprgavijim fudbalerom na Mundijalu.

Štoper južnoameričke selekcije "istakao" se protiv Trikolora bezobrazlucima koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim, od kojih su dva svima zapala za oko.

U naletu najveće nervoze, i pored toga što je sudija već svirao faul na Pogbi, Otamendi je i sve snage pogodio loptom u leđa francuskog fudbalera.

Prskanje Žirua je bilo takođe krajnje nesportski od strane Otamendija, o tome svo već pisali,  uzeo je flašicu od Francuza, a onda ka kao slučajno polio vodom dok se ovom ukazivala pomoć.

Nije to bilo sve od Otamendija na Mundijalu, sličan ispad, kao sa Pogbom, imao je i protiv Hrvatske kada je takođe, frustriran rezultatom, drsko napucao Ivana Rakitića koji je ležao na travi.

Iako igraju s domaćinom, Španci su veliki favoriti. Jednostavno, mnogo su kvalitetniji, a kec je 1,65, dok je dvojka čak 5,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Španija - Rusija.

VIDEO: Smatraju ga ludakom i narkomanom, ali Maradona je sa loptom umeo ono što niko nije

VIDEO: Seksi navijačica Argentine nije donela sreću svojoj reprezentaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мика

    1. jul 2018 | 16:44

    Најпрљавија репрезентација...заслужено путују кући.

  • Cdc

    1. jul 2018 | 16:23

    E drago mi je sto su ispali samo zbog Otamendija, jako jako bezobrazan i drzak, mada ni Maskerano nije daleko od njega! Ali nije sporno da su obojica jako dobri igraci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA