≫ 

Sećate li se hrvatske legende koja je negirala penal nad Mitrovićem? Iznenadiće vas šta je rekao o Mažićevom suđenju Brazilcima! (VIDEO)

Mateo Beusan iznervirao je Srbiju tvrdnjama da Mitrović nije zaslužio penal protiv Švajcarske, sada je bio korektan prema našem arbitru

  • 33

U Hrvatskoj, Mateo Beusan je već decenijama centralna sudijska figura i komentator arbitraže, ovaj put je imao pohvale za sve što je uradio Milorad Mažić protiv Brazila.

Naš arbitar nije pao na pokušaje Brazilaca da iznude penal protiv Belgije, meč se završio 2:1, a sudiji predstoji ozbiljna kandidatura za finale Mundijala, koje će sigurno biti evropsko.

RUSIJA - HRVATSKA: Rusija pobeđuje - kvota 3,60, Hrvatska pobeđuje - kvota 2,25, biće nerešeno posle 90 minuta - kvota 3,00. A možda je najsigurnije probati sa 0-2 gola s kvotom 1,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Rusija - Hrvatska

U studiju HRT-a, Roberta Prosinečkog je čak nedavno iznervirala tvrdnja Matea Beusana da nije penal nad Srbijom, posle rvačkih zahvata nad Aleksandrom Mitrovićem.

Tada je Mitar bio žrtva prljavih udaraca koje je ignorisao Feliks Brih, kome je zbog tog zapečaćena mundijalska sudbina.

Bio je tad Beusan uporan u odbrani Briha, a sada je ipak znao da stane uz Milorada Mažića, naročito pri najosetljivijoj odluci kada je igrač Belgije uklizao Žesusu.

- Kontakt nastaje kada je cela lopta najmanje pola metra van terena. Pitanje je zašto nema prekršaja? Lopta uvek mora biti u igri. Da je lopta još bila tu, sto posto bi bila kazna za penal - rekao je Beusan.

VIDEO - Belgijanci u transu posle gola protiv Brazila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bratija86

    7. jul 2018 | 10:51

    Ja ne znam sto se pominju ti hrvati uopste to ke ne bitan narod

  • NN

    7. jul 2018 | 11:14

    Uvlaci nam se,ako bi oni ?, igrali finale a nas Mažić sudio.

  • zospen

    7. jul 2018 | 11:46

    Mateo Beusan iznervirao je Srbiju tvrdnjama da Mitrović nije zaslužio penal protiv Švajcarske, sada je bio korektan prema našem arbitru. Latnska lukavost i dvoličanstvo gospara Matea Beusana jadne ljudske kreature,a ne legende hrvatskog nogometa preko suđenja. Uvlači se Mažiću bez vazelina u dupe, jer ovaj možda sudi finale Sp-a.Džaba gosparu. Bedan si koliko si težak nemoralni čoveče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA