≫ 

Svet se pita da li je to hrvatska vojska nacističkim sloganom poslala poruku fudbalerima na Mundijalu? (VIDEO)

Slogan vojske republike Hrvatske neverovatno podseća na nacistički slogan Adolfa Hitlera

  • 14

Uoči utakmice osmine finala fudbalske reprezentacije Hrvatske koja je odigrana 1. jula protiv Danske na Mundijalu pripadnici Hrvatske vojske u domovini kao i u misijama širom sveta, poslali su poruku podrške "Vatrenima" u Rusiji.

>>> Hrvatski fudbaler koji je pevao ustašku pesmu u svlačionici propušta polufinale: "Kockasti" oslabljeni protiv Engleza (VIDEO)

Pripadnici sve tri grane Oružanih snaga Republike Hrvatske fudbalerima su poželeli još jednu pobedu u nizu uz jedinstvenu poruku: "Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska!" Ovaj slogan neverovatno podseća na nacistički slogan iz 1935, kada je nemački narod forsirao poruku "Jedan narod, jedno carstvo, jedan vođa"Tim sloganom se pozivalo na pripajanje Austrije Nemačkoj i otimanje sudetske oblasti od Čehoslovačke.

Francuska je sada prvi favorit da postane svetski prvak, a kvotu na Trikolore i na preostale tri reprezentacije u polufinalu pogledajte na sajtu kladionice MOZZART.

Zato je i svet u čudu i pita se da li je ovo slučajnost ili namera hrvatske vojske'

Pripadnici Hrvatske ratne mornarice poslali su poruku: "Jedan cilj, jedna plovidba, do luke pobede!", dok je akrobatska grupa "Krila Oluje" poručila fudbalerima da na terenu izazovu "pravu Oluju".

Pogledajte video i spornu poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мика

    9. jul 2018 | 11:51

    Ништа није случајно код данке дојчланд кроасана.

  • Nenad

    9. jul 2018 | 14:11

    Hrvati ostaju hrvati ko see nada da ce se promeniti taj se zajebo nemci su rekli zbogom hitleru Al hrvati nikad nece zbogom pavelicu

  • Krešimir

    9. jul 2018 | 11:56

    Neka nam je sretna jedina i vječna domovina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA