≫ 

Australijanac uložio brdo para na to da Hrvati osvajaju Mundijal i tetovirao šahovnicu! (VIDEO)

Prema njegovim "preciznim" proračunima Vatreni pobeđuju

  • 8

Australijski jutjuber Jefabel predvideo je pobednika Svetskog prvenstva, a s obzirom da je po njegovim proračunima to Hrvatska odlučio je da na kladionici uloži brdo novca na svog favorita i uradi tetovažu sa simbolom Šahovničara.

>>> Pitali smo vaterpoliste Srbije za koga navijaju u završnici Mundijala! (VIDEO)

Kako prenose hrvatski mediji, on je podigao svu ušteđevinu iz banke, zatim je na loptice napisao iznose od 100 do 10 000 dolara, a na čaše je ispisao nazive država koje imaju šanse da osvoje prvenstvo.

Zatim je loptice promešao u kanti i bez gledanja izvukao jednu sa kojom je gađao čašu.

Englezi su favoriti protiv Hrvata s kvotom 2,40, na Kockaste je kvota 3,30, a kvota da će Hrvatska opet otići u produžetke - 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za polufinale SP Hrvatska - Engleska.

Tako je odlučio da će se kladiti na Hrvatsku i uložiti tri hiljade australskih dolara na to da će Vatreni osvojiti Mundijal. Kako je sve ovo uradio pre utakmice Hrvata i Rusa, mogući dobitak je ogroman.

U čast svoje pobede, koja se još uvek nije dogodila, odlučio je da uradi tetovažu na kojoj je trofej osvajača Mundijala ispunjen crveno-belim kvadratićima.

VIDEO: Hrvat iz Beograda imao je najluđi odgovor za koga navija na ovom SP?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA