Nejmar otkrio zbog čega će navijati i za Francuze i za Hrvate u finalu Mundijala! (FOTO)

Ni Zlatni dečko, ni Rakitić već obojica

  • 2

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Brazilac Nejmar, pozdravio je Ivana Rakitića i Kilijana Embapea, koji nastupaju za selekcije Hrvatske i Francuske, i otkrio za koga će navijati. 

>>> Rakitić: Najviše se čujem sa Krstajićem tokom SP, slavićemo i mi sa Đokovićem ako osvoji Vimbldon!

On se na svom Instagramu oglasio porukom u kojoj prednost direktno ne daje nikome, već priželjkuje dobar fudbal i sreću za svoje prijatelje na terenu. Zanimljivo, sa Rakitićem je igrao u Barseloni dok sa Embapeom nastupa u PSŽ, pa je to glavni razlog zbog kojeg ne može da se odluči.

- Prijatelji, Mbape i Rakitiću... Znamo da vam je bilo teško doći do ovog trenutka, ali sad uživajte i zabavite se jer je vredelo. Mnogo sam srećan zbog vas dvojice i obradovala me reakcija navijača u vašim zemljama, Francuskoj i Hrvatskoj, koji slave ovaj uspeh.

VIDEO: Makedonski lemuri odlučili - Hrvatska će biti pobednik Mundijala

Neću lagati, voleo bih da budem sa jednim od vas dvojice na terenu, ali to se neće dogoditi na ovom prvenstvu. Možda u Kataru... Navijam ovde za moga "Zlatnog dečka" i mog partnera iz Barselone. Nadam se da ćete se obojica dobro zabaviti ove nedelje, i ne zaboravite da je ovo samo takmičenje i da ste, bez obzira na rezultat, već šampioni.

Prenesite i svojim saigračima moju želju da odigrate sjajnu fudbalsku utakmicu. Mnogo sam ponosan što ste mi prijatelji, a fudbalski svet bi trebao da bude ponosan na ovo veliko finale. Srećno - poručio je nejmar pred finale Mundijala.

 
Meus amigos @k.mbappe29 e @ivanrakitic ... Nós sabemos como foi duro para vocês chegarem até aqui, agora desfrutem e se divirtam, pois valeu a pena. Estou muito feliz por vocês dois e me emociono vendo a reação dos torcedores dos seus países, França e Croácia, comemorando muito este feito. Não nego, gostaria de estar com um de vocês dentro de campo, mas nesta Copa não deu. Ficou para o Catar... Fico aqui na torcida pelo meu "Golden Boy" e pelo meu parceiro de Barcelona. Espero que vocês se divirtam muito no Domingo, sem esquecer que é uma competição e que independente do resultado vocês já são campeões. Que vocês dois levem aos seus companheiros de elenco meu desejo de uma excelente partida de futebol. Tenho muito orgulho de ter vocês como amigos e o mundo do futebol deve se orgulhar dessa grande final. Boa sorte !!A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mbappe

    14. jul 2018 | 11:08

    Bravo Neymare..

  • Dusan K. Ilijenadin

    14. jul 2018 | 12:57

    E, moj Savo! Mogli smo `ladno da prodjemo i Svedsku, ali trebalo je boriti se protivu Svajcarske, a ne samo se igrati fudbala. Kako vidimo, prosli su borci - oni koji su se igrali fudbala su otpali. Po meni, ovo je najcudnije svetsko prvenstvo do 1966. od kada ja pratim mundijale. I definitivno, u finalu su po igri trebali da budu i Brazilci jer u jedini prikazali pravu fudbalsku igru. Jedino nisu racunali s tim da Kurtoa moze da "poludi" na golu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA