≫ 

Svet se smeje Kolindi: Ljubila Francuze i pehar posle poraza, pa postala Mis mokre majice! (VIDEO)

Tviter gori zbog predsednice Hrvatske

  • 88

Fudbaleri Hrvatske izgubili su od Francuske sa 4:2 u finalu Mundijala, nakon čega je atmosfera postala praznična u Moskvi čak i za predsednicu Hrvatske.

Kolinda i Makron su dugo kisnuli, prvo je Putin "obezbeđen" Foto: Tanjug/AP

Kolinda Grabar Kitarović je prvo plakala dok je grlila Luku Modrića, ali su te suze postale brzo radosnice jer je postala svesna da je ovaj uspeh istorijski.

Ni Mbape nije mogao da joj pobegne Foto: Tanjug/AP

Bilo je prvo prisnih scena sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom u loži, dugo su se grlili i ljubili u znak utehe, a Makron je potom džentlmenski postupio na terenu tokom svečane ceremonije dodele priznanja.

Trijumfalan izlazak na pozornicu Foto: Tanjug/AP

Visoko je podigao Kolindinu ruku, što je bio znak da je Hrvatska najveći pobednik Mundijala, kao tim koji je potpuno prevazišao sva očekivanja.

Nakon toga, Kolinda Grabar Kitarović se previše opustila, pa je čak grlila i ljubila sve fudbalere Hrvatske i Francuske, ali se tu nije zaustavila.

Poljubila je čak pehar prvaka sveta pre nego što je isti otišao u ruke Trikolora, što je nasmejalo brojne Tviteraše čak i u Hrvatskoj.

VIDEO - Za Novaka se navija i u Zagrebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    16. jul 2018 | 00:01

    Pitam Vas sve koji podrzavate Hrvate ... Da smo mi bili u finalu sta mislite koliko bi Hrvata navijalo za nas ? !

  • Mara

    15. jul 2018 | 20:46

    Po meni nista nije smijesno. Svaka cast predsjednici,.raduje se od srca, cestita svima to je sportski, ljubi pehar pa staaa...i treba da se ponasa onako kako se osjeca, ovdje 'nije predsjednica' ovo nije politika bar na trenutak svi su samo obicni ljudi...bravo za nju mene je licno bas odusevila. Nasmijana vesela ljubi sve redom BRAVO OD SRCA ZA NJU I OVE DIVNE MOMKE!!

  • %+%

    15. jul 2018 | 22:15

    Ništa ona nije uradila nenormalno ni nekorektno. Njen odnos je bio isti prema svim učesnicima ovog spektakla. Svaka njoj čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA