≫ 

Francuz provocirao 100.000 Hrvata u Zagrebu, pa dobio batine: Telegraf snimio pokušaj linča nesrećnog mladića koga su skinuli sa bandere (VIDEO)

Šta li je mislio navijač "trikolora" kad je krenuo da izvede ovakvu ludost?

  • 37

U moru hrvatskih navijača u centralnom delu Zagreba, gde se pratilo finale Mundijala, našao se i jedan francuski navijač u dresu nacionalnog tima. Nije mu falila "dlaka s glave" tokom meča sve dok je u masi mirno pratio meč, međutim odmah po završetklu utakmice krenuo je opasno da "izaziva sudbinu".

>>> Hrvati se smeju Kolindi: Ljubila Francuze i pehar posle poraza, pa postala Mis mokre majice! (VIDEO)

Naime, Francuz se popeo na banderu odakle je, sa visine, slavio trijumf svojih zemljaka što je očigledno zasmetalo nervoznim hrvatskim navijačima. Sporadično su ka njemu prvo počele da lete konzerve piva, a situacija je postala ozbiljna kada su dobrano iziritirani navijači otvorili "baražnu vatru" ka provokatoru.

Momak je brže bolje skliznuo sa bandere, očekujući smirivanje situacije, ali ga je dole tek čekao pakao: ljutiti Hrvati koji su krenuli da se iživljavaju nad njim.

>>> Svet se smeje Kolindi: Ljubila Francuze i pehar posle poraza, pa postala Mis mokre majice! (VIDEO)

Šamar od jednog Hrvata, pa pesnica od drugog, noga od trećeg - tako je počela muka za ovog ludo hrabrog francuskog navijača. Nije tu bio kraj njegove golgote, bilo je mnogo onih koji su hteli da mu "lupe čušku", a i mnogo gore da ga biju za bezobrazluk, doduše bilo je i onih sa više zdravog razuma, koji su obuzdavali navijače da se ne zaleću kao osice na nesrećnog mladića, a ovaj je baš kod njih našao spas.

Kamera Telegrafa bila je na licu mesta i zabeležila ovaj, nimalo prijatan trenutak po francuskog navijača u Zagrebu.

VIDEO: Pogledajte deo atmosfere koja je vladala u Zagrebu na dan finala Svetskog prvenstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДМ

    16. jul 2018 | 02:52

    Ми смо и и данас успешнији од рвата у спорту.Новак Ђоковић је експресно освојио Вимблдон а наше девојке до 20г на еп у кошарци у мађарској освојиле бронзу а рватице се нису ни квалификовале!!Наше девојке су у финалу заслужено поражене од репрезентације Шпаније.Поставља се питање да ли су рвати заслужили да дођу на СП овако далеко? По мени не!! Јер минимална је линија између победника и пораженог у извођењу једанаестераца!!

  • Marko

    15. jul 2018 | 20:46

    Ma to nije istina.Čista laž! Hrvati su kulturan narod.To je ne moguće. Pa to je demokratija takođe.Pa to nije Beograd..u Beogradu smeš svašta da pričaš i za svakoga da navijaš a u Zagrebu? Ma daj ,ja u to stvarno ne verujem. Ne to jednostavno nije istina i gotovo.Ovako.. tu je došlo nekoliko Srba i napravila makljažu.

  • Gale

    16. jul 2018 | 07:05

    Jel sada vidite razliku izmedju Bg i Zg, kod nas se slobodno šetaju u hr dresu modrić, a kod njih hoće da linčuju francuza, šta bi tek radili da je srbin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA