≫ 

Zašto Tompson, kad je mogla Belinda: Luđi nastup odavno nismo videli, Hrvatica čestitala fudbalerima, pa polugola pala u trans sa sintisajzerom (VIDEO)

Totalno lud "nastup" vatrene navijačice zasenio "domoljubne" ispade Tompsona i srebrnih fudbalera

  • 8

Hrvatica Belinda Bedeković nema srama, iako ne poseduje fantastične glasovne mogućnosti ne libi se da zapeva, posebno u danima najveće nacionalne eforije Hrvata posle srebra fudbalera na Mundijalu.

>>> Dalić doveo Tompsona u Varaždin, pa napao novinara koji ga je pitao šta će tu ustaški pevač! (VIDEO)

Pomenuta, koja se predstavlja kao muzičar, glumica, poznata ličnost, kompozitor, dospela je na naslovne strane pojedinih hrvatskih portala posle "performansa" koji je mnoge ostavio u neverici i bez teksta.

Na klipu koji kruži internetom, Belinda se javila iz svog doma odakle je emotivno čestitala fudbalerima, a onda, kao što je i obećala u jednom od prethodnih javljanja, polugola (u bikiniju), "zajahala" svoj omiljeni instrument sintisajzer...

- Bravo Vatreni, bravo naši, srebrni smo, drugi smo na svetu, ok, nismo svetski prvaci, ali smo druga ekipa na svetu u fudbalu. Pa to je ogroman uspeh, bravo dečki, svaka čast, ajmo u tom tonu, ajmo jedan tornado u tom tonu, za naše srebrne vatrene - poručila je Belinda pre nego što je "raspalila" po klavijaturi.

Luđi nastup dugo nismo videli.

Pogledajte i neke njene ranije radove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA