Vanserijski uspeh za Viberove prognostičke tabele tokom Svetskog prvenstva

Viberov ultimativni fudbalski fan je pobedio više od 4,3 miliona ljudi

  • 0

Tokom 64 utakmice Svetskog prvenstva, Rakuten Viber, jedna od vodećih svetskih aplikacija za razmenu poruka, postigla je uspeh sa novim grupnim iskustvom - prognostičkim tabelama tokom Svetskog fudbalskog prvenstva, u kojima je napravljeno neverovatnih 42 miliona prognoza, od strane 4,3 miliona korisnika.

Globalne prognostičke skale, kao i privatne i grupne skale koje su korisnici kreirali među sobom, omogućile su im da predviđaju tačne rezultate, kao i da se pohvale svojim predviđačkim sposobnostima i dubinom poznavanja sveta fudbala.

Za svaku prijavljenu prognozu, korisnici su prikupljali bodove, pri čemu su savršeno tačni rezultati donosili najviše bodova. Prognostičke tabele omogućile su obožavateljima da prate svoj napredak u realnom vremenu, kao i da porede svoje rezultate sa prijateljima ali i drugim fanovima širom sveta.

Trofej je u njihovim rukama ponovo posle 20 godina: Fudbaleri Francuske Foto: AP/Tanjug

Ultimativni svetski Viber fudbalski fan - Dejan Jankov iz Bugarske – pobedio je preko 4,3 miliona korisnika Vibera koji su učestvovali u globalnoj skali, osvojivši 112 bodova! Ne samo da je postao najbolji Viber fudbalski obožavatelj na svetu, već je osvojio i VIP putovanje za dvoje na El Clasico utakmicu između FK Barselona i Real Madrida na stadionu Kamp Nou.

Za ovu posebnu priliku, Viberov izvršni direktor, Djamel Agaua, lično je pozvao Dejana da mu prenese srećnu vest.

- Prilika da se takmičim i pobedim milione ljudi širom sveta dala mi je jedinstven osjećaj i bio sam veoma uzbuđen do poslednjeg trenutka. U isto vreme, oduvek sam verovao da imam supermoć za predviđanje fudbalskih rezultata i nekako je jedan deo mene pretpostavljao da bih baš ja mogao biti onaj koji će osvojiti veliku nagradu -prokomentarisao je srećni pobednik Viber takmičenja.

Prema statističkim podacima, za 53% utakmica Svetskog prvenstva, korisnici su predvideli pobednika, a za 7,8% utakmica savršeno su predvideli tačan rezultat. Utakmica Nemačka- Švedska bila je najuspešnija - sa 27% korisnika koji su savršeno predvideli konačan rezultat.

Foto: Promo

Meč Engleska-Panama, s druge strane, bio je najteži za Viber prognozere, pa je samo 0,02% postavljenih prognoza tačnog rezultata bilo uspešno.

Tokom takmičenja, Viber je korisnicima koji su postavili tačne prognoze dodelio fantastične nagrade, uključujući 2 miliona paketa stikera, Viber Out kupone u vrednosti 200 hiljada dolara i 3.000 HD filmskih bonova na RakutenTV.

O Rakuten Viberu:

U Rakuten Viberu povezujemo ljude. Bez obzira na to ko su ili odakle su. Naša globalna korisnička mreža ima pristup nizu funkcija kao što su chatovi, video pozivi, grupne poruke, kao i vesti i diskusije sa njihovim omiljenim robnim markama i poznatim ličnostima. Naša obaveza je da naši korisnici imaju bezbedno i slobodno okruženje za deljenje svojih osećanja.

Rakuten Viber je deo Rakuten Inc, svetskog lidera u e-trgovini i finansijskim uslugama. To je zvanični komunikacijski kanal FK Barselona i zvanični partner za razmenu poruka i poziva košarkaškog kluba Golden Stejt Voriors.

Pridružite se Viberu danas i uživajte u najboljem iskustvu komunikacije na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA